Marja Tiuralta koskettava kirjoitus – muistelee tammikuussa kuollutta puolisoaan Olli Ainolaa: "Kaikkeen voi elämässä valmistautua, mutta tähän ei"

Marja Tiura jakoi Facebookissa koskettavan kirjoituksen.

Entinen kansanedustaja Marja Tiura muistelee tammikuussa menehtynyttä puolisoaan Olli Ainolaa koskettavassa Facebook-kirjoituksessa.

Iltalehden erikoistoimittajana työskennellyt Ainola menehtyi vakavaan sairauteen 27. tammikuuta.

– Takanani on surullinen ja raskas kuukausi ilman Ollia vierelläni. Sunnuntaiaamuna 27. tammikuuta hän nukkui pois. Seuraavista päivistä muistan tuskin mitään. Kaikkeen voi elämässä valmistautua, mutta tähän ei, Tiura kirjoittaa.


Tiura kertoo saaneensa paljon tukea ja viestejä suru-uutisen jälkeen.

– Vasta nyt pystyn kirjoittamaan tämän. Haluan kiittää teitä kaikkia jotka olette muistaneet ja tukeneet minua ja poikaani näinä surullisina viikkoina. Suuri kiitos valtavasta määrästä kukkia ja viestejä. Olen lukenut jokaisen sanan.

Tiura kertoo jatkavansa eteenpäin poikansa kanssa.

– Haikein mielin kerään nyt yhteiset muistot ja jatkan elämääni eteenpäin poikani kanssa. Olen kiitollinen jokaisesta yhteisestä hetkestä Ollin kanssa ja kaipaan häntä joka päivä.

– Rakkaus ei koskaan kuole. Olli elää aina sydämessäni, Tiura päättää kirjoituksensa.

Olli Ainola ehti uransa aikana työskennellä muun muassa Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä, Talouselämässä ja Yleisradiossa. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluivat erityisesti politiikan ja talouden aiheet.

Tiuran Facebook-kirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat