Marja Hintikan joulukoristeiden siivous venyi helmikuulle – kannustaa armollisuuteen: "Voitaisko lopettaa tällainen armottomuus"

Marja Hintikka paljastaa, miten luuli pilanneensa Laulu rakkaudelle -yllätyksen 1:54
Marja Hintikka luuli pilanneensa Laulu rakkaudelle -yllätyksen.

Marja Hintikan vuosi alkoi sairastelukierteellä.

Toisinaan joulukoristeiden kerääminen juhlakauden jälkeen tuntuu työläältä. Juontaja Marja Hintikka vakuutti seuraajilleen, että hänen taloudessaan joulukoristeet siirtyvät varastoon tammikuun puolella, mutta toisin kävi. Se ei kuitenkaan Hintikkaa haittaa.

– Tuossahan ne edelleen ovat. Se on kuulkaa tammikuu ollut sellaista haipakkaa, että siirretään suosiolla helmikuulle, Hintikka kirjoittaa.

Hintikan epäonneksi vuosi 2023 alkoi kovalla sairastelukierteellä, jolloin energiaa ylimääräiseen touhuamiseen ei ollut.

– Silloin, kun on toipilas keskitytään perusasioihin kuten syömiseen, nukkumiseen ja halimiseen. Ihan sama mikä sotku on ympärillä!

Hintikka haluaa korostaa armollisuuden merkitystä arkielämässä sekä korostaa sitä, ettei kipeänä tarvitse suorittaa elämää.

– Kanssasiskot tuntuvat kokevan kovaa sotkusyyllisyyttä silloinkin, kun ovat aivan romuna ja vuodepotilaina. Että siivota pitää vaikka pää kainalossa! Voitaisko lopettaa tällainen armottomuus. Sotkut. Ihan sama. Joulukoristeet rahilla. Ihan sama. Rauhoitutaan! Ja annetaan itsemme levätä, kun aika on. 

Lue myös:

    Uusimmat