Marita Taavitsaisen 15 vuotta nuorempi Pasi-rakas kannusti TTK-yleisössä – liukeni pois ripeästi

Viime sunnuntaina 30. syyskuuta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toisessa livelähetyksessä Marita Taavitsaisen upeaa esitystä oli katsomassa myös tämän uusi miesystävänsä Pasi.

VIDEOLLA: Marita Taavitsaisen ja Sami Heleniuksen upea jive

Hiljattain 50 vuotta täyttänyt kaunotar Marita Taavitsainen esitti illan lähetyksessä upean jiven parinsa Sami Heleniuksen kanssa. Paikalla olleen liveyleisön eturivissä Taavitsaista oli kannustamassa tämän 15 vuotta nuorempi miesystävä Pasi.

Laulajatähti avautui uudesta suhteesta hiljattain Kotiliesi-lehden haastattelussa.

Taavitsainen ja Pasi tapasivat Kanariansaarilla ravintolassa, jossa Taavitsainen esiintyi ja Pasi työskenteli tarjoilijana. Pari on tapaillut keväästä saakka.

TTK-yleisöön saapunut Pasi oli pukeutunut tapahtumaan rennosti. Hänellä on pitkähkö vaalea tukka ja tatuointeja, jotka koristavat käsivarsia.

Mies seurasi illan lähetystä tyytyväisen oloisena, mutta syöksyi ulos ensimmäisten joukossa kuvausten päätyttyä. Mies kieltäytyi poseeraamasta medialle.

Taavitsaisen mukaan uuteen suhteeseen ei ollut helppo hypätä, sillä eroprosessi aviomies Tomi Natrista oli raskas. 10 vuoden avioliitto päättyi talvella.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla su klo 19.10
Tuija Tähtien Kanssa la klo 21
 

Lue myös:

    Uusimmat