Marit Björgen kommentoi Therese Johaugin bilekesää – norjalaislegenda juhli kolmessa kuukaudessa 15 vuoden edestä

Viime kauteen maastohiihtouransa päättänyt Therese Johaug otti kesällä ilon irti vapaa-ajastaan. Vuonna 2018 uransa päättänyt Marit Björgen on seurannut Johaugin kesänviettoa.

34-vuotias Johaug päätti uransa tyylikkäästi kolmeen olympiakultaan. Tämän jälkeen norjalainen on viettänyt poikkeuksellista aikaa, kun harjoitusleirit vaihtuivat lomamatkoihin, juhlimiseen ja festivaaleihin. Johaug oli todennut aiemmin podcastissa, että hän on ottanut 15 vuoden juhlinnat takaisin kolmessa kuukaudessa.

Kahdeksankertainen olympiavoittaja Björgen on aktiivisesti seurannut Johaugin vapaa-ajan viettoa. Björgen itse otti paljon rauhallisemmin, kun hän päätti uransa neljä ja puoli vuotta sitten.

– Minä hankin lapsia, mutta minulla oli hyvä nuoruus jolloin pääsin kokemaan sen. Se on hyvä purkaa höyryjä ennen kuin varsinainen arki pienten lasten kanssa alkaa, Björgen sanoi Dagbladetille.

Björgen keskittyi uransa jälkeen pitkän hiihtomatkan kilpailuihin, mutta sekin jäi lopulta viime keväänä. 42-vuotias norjalainen paljasti, että hän ja Johaug ovat tavanneet toisiaan urien päättymisen jälkeen kuntoilun merkeissä.

– Sitä me teemme. Se on parempi tavata ladulla kuin kahvilassa, Björgen totesi.

Alla Therese Johaugin jakamia kuvia kesältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja