Marion Cotillardin mies Brad Pitt -kohusta: "Typeriä ja älyttömiä väitteitä"

Brad Pittin ja Angelina Jolien eron aiheuttajaksi huhutun ranskalaisnäyttelijän aviomies kommentoi ensimmäistä kertaa julkisesti kohua.

Näyttelijätähti Angelina Jolie haki avioeroa puolisostaan Brad Pittistä maanantaina. Eron syyksi mainittiin perustavanlaatuiset erimielisyydet ja eropäiväksi kirjattiin torstai 15. syyskuuta.

Huhujen mukaan Jolien palkkaama yksityisetsivä olisi saanut selville, että Pittillä on suhde Allied-elokuvan vastanäyttelijäänsä Marion Cotillardiin, 40.

Cotillard odottaa parhaillaan toista lastaan. Hän on kiistänyt huhut, joiden mukaan hän olisi Brad Pittin salarakas ja Pitt olisi lapsen isä. 

Cotillard kirjoitti Instagramiin pitkän tekstin, jossa hän kiisti huhut.

– Tämä tulee olemaan ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun puutun tähän asiaan. En ole tottunut kommentoimaan tällaisia asioita tai ottamaan niitä vakavasti. Tämä tilanne on kuitenkin vaikuttanut ihmisiin, joita rakastan, joten minun on avattava suuni.

Näyttelijätär kertoi, että hänen tulevan lapsensa isä on näyttelijä Guillaume Canet, 43, jonka kanssa hän on ollut yhdessä kahdeksan vuoden ajan.

 – Hän on minun rakkaani, paras ystäväni ja ainut, jonka tarvitsen, näyttelijätär kirjoitti.

Tänään lauantaina myös Canet kommentoi uutisia Instagramissa.

– En yleensä kommentoi juoruja mitenkään enkä myöskään puhu yksityiselämästäni julkisuudessa suojellakseni läheisiäni. Mutta typerät kirjoitukset saavat minut nyt puhumaan. Minä rakastan, kunnioitan ja ihailen Marionia. Hän on vahva ja älykäs kaikkien perättömien typerien ja älyttömien syytösten keskellä, Canet kirjoittaa.

Brad Pitt ja Angelina Jolie avioituivat vuonna 2014 kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Parilla on kuusi lasta.

Lue myös:

    Uusimmat