Charlie Sheenin ex-tyttöystävät astuivat julkisuuteen: Hän ei ole hirviö

Charlie Sheenin ex-tyttöystävä kävi HIV-testeissä sen jälkeen, kun huhumylly näyttelijän mahdollisesta sairaudesta nousi julkisuuteen.

Charlie Sheenin ex-tyttöystävä, aikuisviihdetähti Bree Olson, 29, kiiruhti HIV-testeihin saatuaan tietää, että hänen kuuluisa exänsä saattaa olla HIV-positiivinen. 

The Mirror -lehti kertoo, että Olson oli yksi Sheenin "jumalattarista", tyttöystävistä, jotka asuivat hänen luonaan. Olson seurusteli näyttelijän kanssa neljä vuotta.

Mirror-lehden mukaan Olson avautui Twitter-tilillään vain tunteja sen jälkeen, kun yhdysvaltalaismediat rummuttivat nimettömän Hollywood-tähden salatusta HIV-positiivisuudesta.

– Vietin puoli tuntia HIV-testeissä ja tuloksia odotellen. Tämä on niin stressaavaa, Olson kirjoitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin hän lisäsi Instagramiinsa tiedon, että hänellä ei ole HIV-tartuntaa.

– Ympärilläni on ollut spekulaatioita siitä, että eräs ex-poikaystävistäni olisi HIV-positiivinen. Nämä ovat huhuja enkä tiedä yhtään sen enempää, kuin kukaan muukaan, Olson kirjoitti viime viikonloppuna.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Sheenin toinen entinen "jumalatar" Natalie Kenly on avautunut  tuntemuksistaan koskien ex-poikaystävänsä mahdollista HIV-tartuntaa kohtaan.

– Hän ei ole hirviö. Hän välittää ihmisistä. En näe, että hän tietoisesti laittaisi naisia riskiin saada tartunta, Kenly kuvailee People-lehdelle.

Kenly sanoo, ettei hänellä ole HIV-tartuntaa.

– Sheenillä on nuoria lapsia. Hän ei ole mikään idiootti enkä näe, että hän avaisi itseään sille kaikelle lakipainajaiselle, Kenly sanoo.

Charlie Sheen aikoo tehdä henkilökohtaisen paljastuksen tiistaina Today Show -keskusteluohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat