Mainos

Pittin ja Jolien suhteesta rajuja väitteitä – päihdeongelmia ja erimielisyyksiä lasten kasvatuksessa

Angelina Jolien ja Brad Pittin avioerosta liikkuu valtava määrä rajuja väitteitä. 

Angelina Jolie haki avioeroa puolisostaan Brad Pittistä eilen maanantaina. Avioeron syyksi mainittiin perustavanlaatuiset erimielisyydet ja eropäiväksi kirjattiin torstai 15. syyskuuta. Jolie hakee parin kuuden lapsen huoltajuutta.

DailyMailin mukaan parin läheinen ystävä väittää, että eron taustalla piilevät lukuisat ongelmat. Lähteen mukaan Jolie on ollut jo pitkään kyllästynyt siihen, miten Pitt kasvattaa parin lapsia.

Sama lähde väittää myös, että Jolie syyttää Pittiä runsaasta päihteiden, kuten alkoholin ja marihuanan käyttämisestä, sekä vihanhallintaongelmista.

– Voisin sanoa, että tieto erosta on sokki, mutta se ei ole. Avioero on kytenyt pinnan allla jo pitkään, lähde toteaa lehdelle.

Page Six -sivuston mukaan Jolie on palkannut yksityisetsivän seuraamaan miestään. Sivusto väittää, että yksityisetsivä olisi saanut selville, että Pittillä on suhde vastanäyttelijäänsä Marion Cotillardiin.

Sivuston mukaan väitetty suhde olisi ollut viimeinen niitti Jolien ja Pittin avioliitolle.

– Olen erittäin surullinen tilanteesta, mutta kaikkien tärkeintä tällä hetkellä on lastemme hyvinvointi. Pyydän, että lehdistö antaa heille heidän ansaitsemansa tilan näinä haastavina aikoina, Pitt toteaa DailyMailille tiedotteessa.

Jolien asianajaja tiedottaa, ettei Jolie aio kommentoida asiaa julkisuudessa.

Lähde: DailyMail

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja