Mario Balotelli joutui jälleen rajun ryöpytyksen kohteeksi – "Se oli häpeällistä"

Liverpoolin entinen hyökkääjä Rickie Lambert on jakanut kritiikkiä ex-seuratoverilleen Mario Balotellille.

Balotelli ja Lambert pelasivat yhtä aikaa Liverpoolissa kaudella 2014-15. Lambert ja Balotelli saapuivat kumpikin paikkaamaan Barcelonaan lähtenyttä Luis Suarezia, joka jätti suuren aukon Liverpoolin hyökkäykseen.

Kaksikko ei kuitenkaan onnistunut täyttämään heidän niskaan kasattuja odotuksia, eikä maaliverkko heilunut läheskään toivottuun tahtiin. Lambert myöntää, että Balotellin hankinnalla oli vaikutuksia omiin suorituksiinsa.

– Brendan Rodgers toi Mario Balotellin ja laittoi hänet edelleni. Rehellisesti sanoen se sekoitti pääni. En voinut ymmärtää sitä, Lambert meuhkaa Bristol Liven haastattelussa.

Lambert antaa rajua kritiikkiä Balotellin harjoitteluasenteelle.

– Hänen harjoittelunsa oli häpeällistä. Treenikentän ulkopuolella hän on miellyttävä tyyppi, mutta hänen persoonansa kentällä ei ollut hyvä.

Balotellin asenne parani otteluissa, mutta Lambert muistaa ihmetelleensä, miksi valmennusjohto katsoi italialaistähden lepsua harjoittelua läpi sormien. Tämä vaikutti koko joukkueen tekemiseen.

– Olen kohdannut aikaisemminkin pelaajia, joilla on samanlainen asenne, mutta he ovat yleensä tarpeeksi hyviä, jotta he selviävät siitä ilman seuraamuksia.

– En vain ymmärtänyt, miksi Rodgers päästi hänet pälkähästä ja valitsi hänet ennen minua. Se vaikutti minuun suoraan, mutta sillä oli negatiivinen vaikutus joukkueeseen, Lambert muistelee.

Lambert ei ole suinkaan ainoa, joka on viime päivinä avannut sanaisen arkkunsa kritisoidakseen Mario Balotellia. Hiljattain myös Italian maajoukkueen pitkäaikainen tähtipuolustaja Giorgio Chiellini antoi Balotellin kuulla kunniansa.

Lue myös:

    Uusimmat