Mainos

Marilyn, 64, yrittää lentää toistuvasti ilman lippua – pidätettiin jälleen lentokentällä

64-vuotias Marilyn Hartman on varsinainen sarjasalamatkustaja: hän on yrittänyt lentää matkustaa ilman lippua useasti ja kerran jopa onnistunut. Keskiviikkona hän oli jälleen lentokentällä – ilman lentolippua.

Marilyn Hartman pidätettiin keskiviikkona Chicagon O’Haren kansainvälisellä lentokentällä ehdollisen vankeusrangaistuken määräysten rikkomisesta, kertoo CNN.

64-vuotias nainen on poliisin pitkäaikainen tuttu. Hän oli otsikoissa ensimmäistä kertaa kaksi vuotta sitten, kun hänet pidätettiin Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä. Hän oli onnistunut matkustamaan ilman lippua San Josesta Los Angelesiin.

Hänet tuomittiin ehdolliseen, mutta pidätettiin jo seuraavana päivänä uudelleen Los Angelesin lentokentältä. Kolmannen kerran hänet otettiin kiinni vuoden 2015 alussa Floridassa.

Hartmanin ehdollismääräyksiin kuuluu, ettei hän saa oleilla lentokenttien alueilla. Hartmanin sähköinen valvontalaitte hälytti, kun hän määräyksestä huolimatta meni keskiviikkona Chicagon O’Haren lentokentälle.

Hartman otettiin kiinni lentokenttäbussipysäkiltä ja häntä syytetään nyt ehdollisen vakeusrangaistuksen ehtojen rikkomisesta.

Kun Hartman jäi ensimmäisen kerran kiinni vuonna 2014, hän kertoi katuneensa tekoa ja ilmoitti, ettei kokeile sitä enää uudelleen. Hän ei ole kertonut julkisuudessa, miten hän onnistui tuolloin pääsemään ilman lippua koneeseen.

– En usko, että on viisasta kertoa, miten pääsin läpi. En halua auttaa vihollista, hän kertoi CNN:lle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.