Mariah Careyn keikka floppasi – fanit raivostuivat

Lauantaina Tokiossa konsertoineen Mariah Careyn keikka osoittautui flopiksi. 

Laulaja Mariah Carey, 44, konsertoi lauantaina Tokiossa sijaitsevalla Makuhari Messe Areenalla. Naisen Elusive Chanteuse -maailmankiertueen käynnistänyt konsertti kuitenkin osoittautui täydeksi fiaskoksi. 

Konsertin heikosta laadusta tuohtuneet Carey-fanit kritisoivat lauantaista keikkaa jälkikäteen kovaan ääneen sosiaalisessa mediassa. Fanit sanoivat muun muassa konsertin osoittaneen, että laulajatähti on menettänyt äänensä ja ainutlaatuisen laulutaitonsa.

Internetissä levinneestä, keikalta taltioidusta videomateriaalista selviää, että laajasta äänialastaan tunnetun naisen laulutaidot eivät ole enää entisensä. Videolla naisen laulu kuulostaa epävireiseltä, jonka lisäksi laulaja vaikuttaisi unohtaneen osan kappaleiden sanoista. 

We Belong Together -kappaleen aikana nainen joutui sen sijaan kamppailemaan temppuilevan mikrofonitelineen kanssa. Jättimäisellä pershoskoristeella varustellun mikkitelineen hajottua tähden käsiin Carey koitti hetken jatkaa laulamista normaalisti, mutta lausui sitten mikkiin kesken kappaleen: "Odottakaa hetki, en voi jatkaa".

Epäonnistunut konsertti ei ole kuitenkaan tällä hetkellä laualajadiivan ainoa ongelma, sillä elokuussa Careyn uutisoitiin eronneen aviomiehestään Nick Cannonista. Laulajan on myös kerrottu ajautuneen taistelemaan parin yhteisten lasten Monroen ja Moroccanin huoltajuudesta oikeusteitse. Riitaisa ex-aviopari ehti olla yhdessä aina vuodesta 2008 saakka. 

Lähteet: 

Lue myös:

    Uusimmat