Maria Veitolan muokatuilla kuvilla mainostetaan epäilyttävää tuotetta: "Viimeinen asia, missä haluaisin olla mukana"

Maria Veitola kertoo, miksi ihmisiä on ja toisaalta ei ole helppoa saada Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan mukaan 2:03
Katso myös: Maria Veitola kertoo, miksi ihmisiä on ja toisaalta ei ole helppoa saada Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan mukaan

Maria Veitolan kuvilla ja "kokemuksilla" kaupitellaan laihdutusvalmistetta.

Juontaja Maria Veitola jakoi Instagramin tarinat-osioon kuvakaappauksen someseuraajiensa hänelle ilmiantamasta laihdutusvalmisteen mainoksesta, jota markkinoidaan hänen kuvallaan ja tekaistuilla kokemuksilla, joiden väitetään olevan Veitolan omia. Kuvakaappauksessa näkyvän mainoksen yhteyteen on kirjoitettu otsikko "Maria Veitola: Paljastin salaisuuteni helppouteen tässä artikkelissa".

– Viimeinen asia, missä haluaisin olla mukana, on pikadieettibisnes, Veitola kirjoittaa tarinapostauksessaan.

Seuraavassa Veitolan jakamassa Instagram-tarinassa on kuvakaappaus juontajasta tehdyn feikkitilin Facebook-postauksesta. Feikkitilin Facebook-postauksen teksti kuuluu seuraavasti:

Hei kaikki. Maria Veitola täällä ja haluan puhua kaikille ihanille naisilleni siellä, jotka kamppailevat liiallisen weight. Tiedän omakohtaisesti, kuinka vaikeaa voi olla tuntea olevansa loukussa omassa kehossaan ja kuinka tuhoisaa voi olla tuntea, ettei koskaan saavuta unelmiesi vartaloa. Mutta kerrottakoon, että toivoa on.

Facebook-postauksen yhteyteen on liitetty kuva, jossa juontaja pitelee kädessään laihdutuskapselipurkkia. Veitola kirjoittaa Instagram-tarinaansa jakamansa Facebook-kuvakaappauksen yhteydessä, ettei ole koskaan käyttänyt eikä käytä kyseistä tuotetta. Hän kehottaa seuraajiaan olemaan ostamatta tuotetta.

Veitolan seuraavaksi jakamassa Instagram-tarinassa on jälleen kuvakaappaus samaisen laihdutusvalmisteen mainostekstistä. Tekstissä muun muassa väitetään, että mainostettavat kapselit ovat "täysin turvallisia ja terveysministeriön hyväksymät".

Mainostekstin yhteyteen on liitetty ennen ja jälkeen -tyylisiä kuvapareja Veitolasta. Mainoksen ennen-kuvia on muokattu rajulla kädellä.

Mainoksessa väitetään myös, että kyseiset laihdutuskapselit ovat auttaneet Veitolaa saavuttamaan hänen unelmavartalonsa, ja että sama voi tapahtua myös muille valmisteen käyttäjille.

– Kiitos myös, että kerrotte mulle, millainen on unelmavartaloni, Veitola kirjoittaa Instagram-tarinaan jakamansa kuvakaappauksen yhteydessä.

Veitolan Instagram-tarinoissa näkyy myös kuvakaappaus, jossa Veitolasta tehdyllä Facebook-tilillä yritetään vakuuttaa epäilevän kommentin jättänyttä henkilöä.

– Voi nyt saatana anteeksi vaan kielenkäyttöni. Vituttaa tämmönen. Toivottavasti kukaan teistä ei tilaa tätä tuotetta, Veitola kirjoittaa jakamassaan Instagram-tarinassa.

Mainoksissa väitetään Veitolan mukaan, että kapseleita syömällä voi laihtua 20 kiloa kahdessa kuukaudessa. Veitola muistuttaa, ettei tällainen painonpudotustahti ole terveellinen. 

Lue myös:

    Uusimmat