Maria Veitola muistelee yökyläilyään Pia ja Matti Nykäsen luona vuonna 2016: "On yksi asia, mikä minua silloin järkytti"

1:08
Maria Veitola muistelee yhtä asiaa, joka häntä erityisesti järkytti, kun hän vieraili Matti ja Pia Nykäsen kotona vuonna 2016. Katso, videolta kun hän paljastaa sen Pia Nykäselle.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa on saatu nauttia kauden aikana monenlaisista vieraista. Kauden päätösjaksossa Pia Nykänen vieraili Maria Veitolan kotona. 

Pia Nykänen saapui Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman kauden päätösjaksossa elämänsä ensimmäistä kertaa Punavuoreen Maria Veitolan luokse. Pia Nykänen ja Maria Veitola muistelevat edesmennyttä Matti Nykästä ja juttelevat siitä, miten surusta ja kaipuusta selviää. Pia Nykänen kertoo Matin kuolinhetkestä ja siitä millaista elämä Matin kanssa oikeasti oli.

Veitola tiedustelee, millaista Matin juominen oli hänen viimeisinä elinvuosinaan.

– Aamulla, kun lähdin töihin, niin sinne autotalliinhan se meni. Ja kun tulen töistä, niin hän on juonut koko päivän. 

Maria Veitola vieraili Pia ja Matti Nykäsen luona Yökylä-ohjelmansa kuvauksissa vuonna 2016 eli noin kolme vuotta ennen miehen kuolemaa. Jakso esitettiin MTV3-kanavalla helmikuussa 2017. Jakso on yhä katsottavissa MTV Katsomossa

– Me ei siitä silloin puhuttu. Teillä oli sellainen aika herkkä ja jännittynyt tunnelma siellä. On yksi asia, mikä minua siellä järkytti, Veitola aloittaa. 

Katso videolta, mikä asia Veitolaa erityisesti järkytti!

Vierailulla kaksikko päättää hakea lähikahvilasta karjalanpiirakoita ja tekee yhdessä munavoita. Päivän päätteeksi muutama ystävä yllätetään videopuhelulla.

Vuoroin Vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa Marian luo vierailemaan saapuivat Sanna Marin, VilleGalle, Kaija Koo, Jere Karalahti, Eija Vilpas ja Hannele Lauri, Mikko Leppilampi, Alma,Jani Toivola, Jutta ja Juha Larm ja Pia Nykänen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja