Maria Veitola lähes tunnistamattomana nostalgisessa mopokuvassa: "Oltiin saatettu maistella Carilloa"

0:50
Näin Veitola muisti Anssi Kelaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassaan.

Maria Veitola julkaisi itsestään nostalgisen mopokuvan.

Juontaja-toimittaja Maria Veitola julkaisi Instagramissa nuoruudestaan kuvan, kun hän istuu ränsistyneen mopon kyydissä. Ensi silmäyksellä Veitolaa ei ole tunnistaa kuvasta lainkaan.

– Mulla ei oo ikinä ollut omaa autoa, olin nuorena mopotyttö. Valitettavasti omasta Solifer Suzuki PV50:stä ei oo yhtään kuvaa, Veitola kirjoittaa.

Julkaisun yhteydessä Veitola muistelee teini-ikänsä viikonloppurientoja. Erityisesti "kylillä pyöriminen" kuului Veitolan nuoruuteen.

– Sen sijaan kuva on pommisuojasta löytyneestä hylätystä moposta, jota yritettiin kaverin kanssa saada liikkeelle, että olis päästy kulmille = kiertämään niitä kahta korttelia mitä Imatralla kierrettiin perjantai- ja lauantai-iltana vasta- ja myötäpäivään.

Mikäli upotus ei toimi, näet julkaisun myös täältä

Kulahtanutta mopoa ei Veitolan mukaan saatu liikkeelle. Lopputulema ei kuitenkaan harmittanut.

– Tämä ränsistynyt mopo ei liikahtanut ja hyvä niin, sillä oltiin saatettu maistella Carilloa, jonka Eppu Normaalin kitaristi, idolimme Juha Torvinen oli maininnut jossain haastattelussa lempijuomakseen, Veitola muistelee.

Julkaisussa huomio kiinnittyy myös siihen, ettei Veitolalla ole jalassaan kenkiä. Jalkineiden puuttuminen on myös Veitolalle itselleen mysteeri. 

– Älkääkä kysykö missä mun kengät on. Ei mitään käryä, hän päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja