Maria Jungner jäi sairauslomalle – takaisin töihin vasta syksyllä

Yle Puhe -radiokanavan juontajana toimiva Maria Jungner on joutunut jättäytymään pois kanavan kesäohjelmistosta.

Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona juontaja Maria Jungnerin jääneen yllättäen sairauslomalle. MTV.fi tavoitti Yle Puheen ohjelmapäällikkö Jonna Fermin vahvistamaan asian.

– Jungner on jäänyt sairauslomalle, viime perjantaina juttelin hänen kanssa tästä. Hän on nyt ensin sairauslomalla ja sitten perään kesälomalla.

– Totta kai olemme harmissamme tästä, Jungner on hyvin pidetty. Meidän puolelta tässä ei kuitenkaan ole mitään draamaa ja Maria jatkaa töitä syksyllä lomiensa jälkeen.

Jungnerin oli tarkoitus toimia yhtenä juontajana Yle Puheen kesäohjelmistossa. Sairausloman myötä ohjelman tekijäkaartiin piti tehdä yhtäkkisiä muutoksia.

– Jungnerin oli tarkoitus valmistella kesäsarjaa, jonka piti alkaa ensi maanantaina. Nyt hän ei kuitenkaan pysty suunnittelemaan sitä. Tulihan tämä hieman nopealla varoitusajalla, mutta radion puolella tällaisiin pikaisiin muutoksiin on totuttu, Ferm kuvailee.

Jungnerin sijaan Yle Puheen kesäohjelmistossa kuullaan YleX-radiokanavalta tuttua Venla Kokkosta. MTV.fi ei tavoittanut Maria Jungneria kommentoimaan tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat