Maria Jungner: 40 on ihan mahtava luku!

Tänään 40. syntymäpäiväänsä viettävä Maria Jungner ei ole lainkaan harmissaan lisääntyvistä ikävuosista. Kesken syntymäpäivähumun puhelimeen tavoitettu Maria juhlii tänään ystävättäriensä kanssa

– Tämähän on ihan mahtava ilta siinäkin mielessä, että on Taiteiden yö ja Helsinki on keski-eurooppalaiseen tapaan täynnä ohjelmaa. Eiköhän tästä oikein mukava ilta tule, Jungner kertoi mtv3.fi:lle.

Siinä missä jotkut ahdistuvat syntymäpäivistä ja haluavat unohtaa koko asian, Maria Jungner nauttii joka hetkestä.

– Minun mielestäni on vaan ihanaa, että voi juhlistaa, on se sitten tasa- tai ihan mitä vaan - vuosia. Onhan 40 ihan mahtava luku, Maria riemuitsee.

– Minulla on paljon ystäviä, jotka ovat sen rajapyykin ylittäneet ja kaikki ovat vakuuttaneet mulle niin vahvasti, että "et ole nähnyt vielä mitään", niin kai se on uskottava.

Juhlaseurueen kokoonpanoa tiedusteltaessa Maria kertoo juhlivansa "naisseurassa". Juhlaillan ohjelma on osittain mysteeri päivänsankarille, koska juhlien järjestelyvastuu on ystävillä.

– Varmaan lähdetään vähän tanssimaan ja katsotaan nyt mitä tässä ilta tuo tullessaan. Mitä ystävät ovat suunnitelleet päänmenokseni. En ole kaikesta ihan selvillä.

Ikuista nuoruutta palvovassa Hollywoodissa useat tähdet uhmaavat ikääntymistä hinnalla millä hyvänsä. Ryppyjen silottamisen lisäksi monet julkkiskaunottaret, kuten Jennifer Lopez ja Madonna, ovat ottaneet 40 täytettyään kainaloonsa itseään reilusti nuoremman rakkaan. On jopa sanottu, että "40 olisi uusi 20". Maria Jungneria ei innosta ajatus nuoresta "toyboysta" ja Botoxille hän sanoo myös napakasti ei. Yle TV1:n kuuluttajana tutuksi tullut Maria ei haikaile nuoruuden perään.

– Toivottavasti ei ole 40 uusi 20! Mielestäni se olisi masentava ajatus. En enää ikinä halua palata siihen, Maria napauttaa ja repeää nauruun.

– Täytyy sanoa, että koska olen ollut selkäleikkauksessa ja olen nyt elämäni parhaassa kunnossa, niin sen takia tämä kaikki tuntuu ihan loistavalta. Ei minulla ole mitään valitettavaa. Niin paljon olen kuullut sitä, että neljästäkymmenestä viiteenkymmeneen on parhaat vuodet. Innolla odotan kyllä seuraavia vuosia, Jungner rupatteli synttäri-iltanaan.

(MTV3 - EMILIA TONTERI)

Lue myös:

    Uusimmat