Maria Huntington poseeraa näyttävissä raskauskuvissa – someseuraajat ylistävät: "Maailman kaunein tuleva äiti"

Maria Huntington kertoo, miksi väsyi huippu-urheiluun 4:27
Videolla Maria Huntington kertoo, miksi väsyi huippu-urheiluun

Maria Huntington odottaa esikoistaan.

Urheilu-uransa tauolle laittanut yleisurheilija Maria Huntington kertoi tammikuussa hänen ja aitajuoksija Lotta Haralan luotsaamassa Timeout-podcastissa odottavansa esikoistaan. 

Huntington jakoi viime viikolla Instagram-tililleen kauniita, mustavalkoisia raskauskuvia, joissa hän poseeraa alusvaatteissa. Kuviin näyttävyyttä tuo Huntingtonin ympärillä liehuva kangas.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kuvapari on kerännyt kymmenittäin ihastelevia kommentteja.

Voi miten upea olet!

Maailman kaunein tuleva äiti!

Vau mitä kuvia!

Huntington kertoi hänen ja Haralan podcastissa tunteneensa itsensä marraskuussa hieman kipeäksi, mutta aavistaneensa, että fyysisten tuntemusten syynä voisi olla tällä kertaa jotain muuta.

– Sitten heräsin vielä ihan superaikaisin, koska minua jännitti ja tein raskaustestin. Sieltä värähti minulle positiivinen, hän kertoo jaksossa.

Hän kertoi liikuttuneensa ilosta, kun perheenlisäysuutinen selkisi. 

Olen vuosia kipuillut urheilun ja lapsien saamisen kanssa. Voi kuulostaa jollekin hullulta, mutta silloin kun olen ollut huippu-urheilunkin sellaisessa intensiivisemmässä vaiheessa, valmistautumassa olympiavuoteen tai mitä tahansa, niin kun minulta on kysytty, että mikä suurin unelmani on, niin varmaan suurin osa ajatteli, että minulle tulee ekana mieleen olympiamitali tai SM. Mutta minulla on aina ekana tullut mieleen lapsi. Ja että haluan olla äiti. Tämä on ollut minulle jotenkin tosi spesiaali juttu. Tämä on vuosien unelmani, hän iloitsi.

Vauvauutisen lisäksi Huntingtonin elämässä riittää muitakin ilonaiheita. Hän ja hänen kumppaninsa nimittäin kihlautuivat maaliskuussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lue myös:

    Uusimmat