Marcus Forss ja Brentford olivat kiinni yllätyksessä – Valioliigan joukkue nappasi silti voiton

Jalkapallon Englannin liigan mestaruussarjassa pelaava, Suomen maajoukkuehyökkääjä Marcus Forssin edustama Brentford oli kiinni komeassa voitossa avausjakson, kun se isännöi valioliigaseura Leicesteriä FA-cupin 4. kierroksen ottelussa. Tanskalaistoppari Mads Bech Sörensenin varhainen maali ei kuitenkaan riittänyt jatkopaikkaan, kun Leicester marssi toisella puoliajalla 3–1-voittoon.

Koko ottelun pelannut ja hyvin pelissä mukana ollut Forss oli osallisena Brentfordin maalissa, joka tuli jo 6. minuutilla. Forss sai päätään väliin Vitaly Janeltin antamaan kulmapotkuun, pallo päätyi Sörensenille ja tämä tuikkasi läheltä Brentford-uransa avausmaalin.

Brentford ei ole koskaan voittanut Leicesteriä FA-cupissa (seitsemän ottelua), ja viimeisin voitto Leicesteristä seuralla on vuodelta 1953. Tilasto jäi voimaan Leicesterin vahvan toisen puoliajan myötä. Tasoitus tuli puoliajan avausminuutilla Cengiz Ünderin maalilla, ja vain viisi minuuttia myöhemmin Youri Tielemans viimeisteli rangaistuspilkulta Leicesterin 2–1-johdon. James Maddison sinetöi vielä pääsarjaporukan jatkopaikan 71. minuutilla.

Leicester kohtaa cupin 5. kierroksella Brightonin.

Lue myös:

    Uusimmat