Marcela, 43, nauttii nuorekkaan ulkonäkönsä aiheuttamasta huomiosta – sekaannuksia tapahtuu 19-vuotiaan pojan seurassa: "He eivät voi uskoa, että olen hänen äitinsä"

43-vuotias Marcela nauttii nuorekkaan ulkonäkönsä aiheuttamasta hämmennyksestä.

Marcela Iglesias, 43, väittää 19-vuotiaan poikansa nolostuneen usein, sillä tuntemattomat luulevat äiti-poika-kaksikkoa sisaruksiksi, kertoo australialainen News.com.au.

Äiti itse kokee olonsa imarrelluksi, kun häntä luullaan kaksi vuosikymmentä todellisuutta nuoremmaksi. Nuorekasta ulkonäköä ei kuitenkaan ole luotu kuntoilulla ja ruokavaliolla, vaan Marcela myöntää säännölliset Botox-pistokset. Botoxia hän kiitteleekin sileästä, rypyttömästä ihostaan.

"He eivät voi uskoa, että olen hänen äitinsä"

Vaikka nelikymppinen äiti nauttii siitä, että saa ihmiset hämmentymään ulkonäöllään, ei Rodrigo-poika ole aina osannut arvostaa äitinsä saamaa huomiota.

– Kun menemme konsertteihin tai shoppailemaan – minua luullaan osaksi hänen ystäväporukkaansa, Marcela kertoo Caters-uutistoimistolle.

– He eivät voi uskoa, että olen hänen äitinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin mukaan tilanteet ovat saaneet Rodrigon usein nolostumaan, mutta nykyään poika osaa jo suhtautua tilanteisiin paremmin. Marcela ei pidäkään itseään "tyypillisenä äitinä", vaan kokee olevansa trendikäs ja muodikas. Äiti ja poika lainailevat joskus vaatteita toisiltaan.

Marcela kertoo, ettei koskaan haluaisi olla kuin "normaali" äiti.

– En käyttäydy ikäni mukaan, hän toteaa.

Nainen kertoo yrittävänsä elämää täysillä ilman iästä murehtimista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka Marcela käyttää Botoxiin kuukausittain satoja dollareita, plastiikkakirurgian hän kieltää. Marcelan muita kauneusvinkkejä ovat tupakoimattomuus ja stressitön elämä, mutta hän myöntää myös kokeilleensa kantasoluhoitoa pitääkseen ihonsa nuorekkaana.

Latinalaisamerikkalaisella naisella on Instagramissa yli 300 000 seuraajaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: News.com.au, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat