Mansory määritteli sanan äveriäs uudelleen – onko tässä kaikkien aikojen arvokkain Rolls Royce?

Autonvalmistaja Mansory haluaa muuttaa sanan kallis merkitystä uudella kullatulla Rolls Royce Wraithillaan.

Kuvittele erittäin kallis auto, ja kerro se kolmella. Sveitsiläisen autonvalmistajan uusimmalle luomukselle ei nimittäin hetkessä löydy vertoja.

Tätä Palm edition 999:ä, kultaisella maalipinnalla varustettua mallia on valmistettu kaiken kaikkiaan vain yhdeksän kappaletta, jolloin sen arvo kohoaa entisestään. 

Uskomattomat 729 hevosvoimaa ja huippuvarustelu

Tämä hulppea auto ei pröystäile pelkällä ulkomuodollaan, vaan sen varustelukin on huippuluokkaa. Hiilikuiturunko sekä integroidut LED päivä ja ajovalot tekevät ajamisesta nautinnon.

Tutustumalla autoon tarkemmin selviää, että Wraith on käynyt läpi perusteellisen muodonmuutoksen ja sen yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. 

Vaikka yksityiskohdat ovat tässä autossa erityisen tärkeitä, Mansory on kiinnittänyt huomiota myös konepellin alle, jossa hyrrää 6,6-litrainen V12 moottori. Hevosvoimia tässä Rolls Royce-mallissa on 729, ja se kiihtyy nollasta sataan 4,4 sekunnissa. Enimmillään tämä 2,4 tonninen auto kulkee 300 kilometriä tunnissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jopä jäähdyttimen säleiköt kultaa

Tässä Palm edition 999-mallissa alkuperäiset logot on valmistettu puhtaasta kullasta. Vaikka tämä luksus olisikin riittänyt monelle ajajalle, Mansory päätti tehdä jotain vielä enemmän.

Se nimittäin valmistutti auton kaikki metallipinnat kullasta, aina ovenkahvoista jäähdyttimen säleikköön saakka. Ja kuten moni saattaa arvata, myös Rolls Roycelle ominainen Spirit of Ecstasy-veistos on täyskultaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Sama hulppea linja jatkuu myös sisustuksessa. Sisätilat ovat nimittäin täynnä kullattuja elementtejä ja nahkapenkkien väri jäljittelee taidokkaasti auton maalipintoja.

Olisihan tällä mukava päästä kruisailemaan vai mitä? 

Lähde: Carscoops

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja