Manchester Unitedin supertähti uhkaa brittilehteä oikeustoimilla: "Olen kauhistunut, vihainen, järkyttynyt ja turhautunut"

6:12
Videolla maalikooste Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisen kierroksen ottelusta PSG-Manchester United

Valioliigaseura Manchester Unitedin ranskalaispelaaja Paul Pogba uhkaa ryhtyä oikeustoimiin brittiläistä Sun-lehteä vastaan.

Pogba tuomitsee Instagram-tilillään valheelliseksi uutisen, jonka mukaan hän boikotoisi Ranskan maajoukkuetta presidentti Emmanuel Macronin islamin uskoon liittyvien kommenttien takia.

Macron on joutunut ranskalaisopettajan surman jälkeen sanasotaan muun muassa Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin kanssa. Macron tuomitsi terroriteon ja on vaatinut radikaalin islamin suitsimista.

Sky Sportsin vahvistaa, että uutinen Pogban maajoukkueboikotista on lähtöisin Sun-lehdestä. Pogba kiisti asian jyrkästi sosiaalisessa mediassa.

– Sun teki sen taas... levittää sataprosenttisesti perätöntä uutista. Olen kauhistunut, vihainen, järkyttynyt ja turhautunut, kun minusta revitään täysin perättömiä otsikoita, Pogba tuomitsi lehden uutisen.

– Ryhdyn oikeustoimiin kustantajaa ja näiden täysin väärien uutisten levittäjiä vastaan.

Islaminuskoinen Pogba on pelannut Ranskan maajoukkueessa 72 ottelua ja tehnyt niissä kymmenen maalia. Hän pelasi Ranskan maailmanmestarijoukkueessa 2018.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja