Manchester Unitedilta odotettu sopimusuutinen – fanien suosikiksi noussut hyökkääjä nähdään seurassa myös ensi kaudella

Manchester United on pidentänyt Odion Ighalon lainasopimusta tammikuuhun 2021 saakka, seura vahvistaa virallisilla kotisivuillaan.

Ighalo, 30, siirtyi viime tammikuussa Old Traffordille kiinalaisseura Shanghai Shenhuasta lainasopimuksella, jonka oli määrä päättyä jo 31. toukokuuta. United ja Ighalo halusivat kuitenkin pidentää sopimusta vähintään siihen saakka, että keskeytynyt kausi saataisiin päätökseen.

Shanghai Shenhua ei aluksi suostunut lainadiilin pidentämiseen, sillä seura olisi halunnut hyökkääjänsä takaisin ennen kuin Kiinan Superliiga potkaistaisiin taas käyntiin. Nyt osapuolet ovat kuitenkin päässeet uudesta sopimuksesta yhteisymmärrykseen.

Ighalo, joka on kannattanut Manchester Unitedia pikkupojasta lähtien, ehti pelata kahdeksan ottelua Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa ennen kuin jalkapallosarjat keskeytyivät koronaviruspandemian takia. Nigerian maajoukkuemies onnistui maalinteossa neljä kertaa, keräten esityksillään reilusti kehuja sekä seuran valmennusjoukoilta että kannattajilta.

Manchester United on Valioliigassa viidentenä. Kauden olisi määrä käynnistyä uudelleen 17. kesäkuuta. Manchester United taistelee loppukaudella myös FA Cupin ja Eurooppa-liigan mestaruudesta.

Lue myös:

    Uusimmat