Manchester Unitedia havitellut suomalaispohatta vetäytyi tarjouskisasta – lyttäsi perään nykyomistajat: "Eivät arvosta seuraa lainkaan"

Suomalaisliikemies Thomas Zilliacus kertoi keskiviikkona, että hän ei enää jatka jalkapallon Englannin Valioliigan Manchester Unitedin ostokisassa.

Zilliacus ilmoitti maaliskuussa tehneensä sijoitusyhtiönsä XXI Century Capitalin kautta ostotarjouksen Manchester Unitedista. Joukkueesta on tehty useita ostotarjouksia, joista julkisuuteen ovat tulleet brittiläisen petrokemian yrityksen Ineosin toimitusjohtajan Jim Ratcliffen ja qatarilaisen pankkiirin Jassim bin Hamad al-Thanin tarjoukset.

Unitedin omistaa yhdysvaltalainen Glazerin perhe. Muun muassa BBC kertoi keskiviikkona, että tarjouskisa on edennyt kolmansiin tarjouksiin. Zilliacus ei kuitenkaan ole enää mukana.

– Kieltäydyin osanotosta kolmannelle tarjouskierrokselle. (Tästä) kilpailuttamisesta on tulossa farssi, Glazerit eivät arvosta seuraa lainkaan. Nämä viivästykset tekevät uudelle omistajalle hyvin vaikeaksi rakentaa voittava joukkue ensi kaudeksi, Zilliacus kirjoitti Twitter-tilillään keskiviikkoiltana.

– Jim Ratcliffe, sheikki Jassim ja minä olimme kaikki valmiita neuvottelemaan Unitedin ostamisesta. Sen sijaan Glazerit valitsivat uuden (tarjous)kierroksen aloittamisen. En ota osaa farssiin, jonka tarkoituksena on maksimoida voitto myyjille Manchester Unitedin kustannuksella.

Lue myös:

    Uusimmat