Manchester City hyödynsi Arsenal-tähden karut virheet tylysti – 19-vuotiaan puolustajan ikävä loukkaantuminen säikäytti

Manchester City palasi tyylikkäästi takaisin tositoimiin Valioliigassa, kun se kukisti Arsenalin 3-0-lukemin.

Ottelun avausosuma nähtiin ensimmäisen puoliajan lisäajalla, kun vaihdosta sisään tullut Arsenal-puolustaja David Luiz epäonnistui katkossaan ja pallo pomppi suoraan Raheem Sterlingin haltuun.

Sterling naulasi pelivälineen varmasti reppuun ja City siirtyi tauolle 1-0-johdossa.

Toisen puoliajan alkuminuuteilla Luizin karmiva iltapuhde päättyi punaiseen korttiin, kun hän repi hänen vartioinnistaan karanneen Riyad Mahrezin nurin. Kevin De Bruyne laukoi pallon tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta verkkoon.

Cityn 20-vuotias Phil Foden viimeisteli loppulukemiksi vielä 3-0 ottelun päätöshetkillä.

Ottelussa nähtiin myös peräti kolme loukkaantumista. Arsenalin Granit Xhaka ja Pablo Mari jättivät kentän jo ensimmäisellä puoliajalla. Ikävin tilanne nähtiin kuitenkin 80. minuutilla, kun Cityn maalivahti Ederson tyrmäsi vahingossa 19-vuotiaan oman joukkuetoverinsa Eric Garcian pallontavoittelutilanteessa. Garcia kuljetettiin paareilla pois kentältä.