Mamma Mia! -elokuvan naistähdet musikaalin vaikeuksista MTV:lle: "Kuinka saamme tämän tuntumaan luonnolliselta?"

Tapasimme Mamma Mia -elokuvan tekijät Tukholmassa –"Kolmannesta osasta puhutaan" 1:53

MTV pääsi tapaamaan Mamma Mia! -elokuvaa tähdittävät Amanda Seyfriedin ja Lily Jamesin Tukholmassa. 

VIDEO: Tapasimme Mamma Mia! -elokuvien tekijät Tukholmassa – "Kolmannesta osasta puhutaan"

Heinäkuussa ensi-iltansa saanut Mamma Mia: Here We Go Again! -elokuva kerää kokoon jälleen supertähdet, jotka ihastuttivat maailmaa kymmenen vuotta sitten elokuvan ensimmäisessä osassa. 

MTV tapasi elokuvaa tähdittävät näyttelijät Amanda Seyfriedin ja Lily Jamesin Tukholmassa. Seyfried näyttelee elokuvassa Donnan tytärtä Sophieta ja James nähdään tarinassa ensimmäistä kertaa hänen esittäessään nuorta Donnaa. 

32-vuotias Seyfried kertoo, että Sophien roolihahmoon palaaminen kymmenen vuoden tauon jälkeen tuntui helpolta ja luonnolliselta. 

– En voi kuvitella toista roolia, johon hypätä takaisin tällä tavalla. Esitin käytännössä itseäni, sillä olin 21-vuotias, kun kuvasimme (ensimmäisen) Mamma Mian. 

– Se oli helppoa ja parasta, tekisin sen uudestaan vaikka samantien. 

29-vuotias James kertoo nähneensä Mamma Mian ensimmäistä kertaa elokuvateatterissa kymmenen vuotta sitten sen ilmestyessä. Hän kertoo olevansa aivan haltioissaan saamastaan tilaisuudesta olla mukana elokuvan toisessa osassa. 

– Kun sain sähköpostin agentiltani, mietin vain että miten siistiä! 

Näyttelijät kertovat, että musikaalin tekemiseen liittyy omat, suuret haasteensa. 

– Kuinka saamme tämän tuntumaan luonnolliselta, kun alamme laulamaan ja sen on tarkoitus olla myös keskustelu? Seyfried pohtii.

Elokuvan keskiössä ovat vahvat naishahmot, joita kumpikin näyttelijä ylistää. Kaksikon mukaan Me Too -kampanjan aikana on erittäin tärkeää, että ruuduillakin nähdään itsenäisiä, voimakkaita naisia. 

– Ei ole mitään voimaannuttavampaa, kuin se koko tyttöryhmä! Seyfried hehkuttaa. 

Lue myös:

    Uusimmat