Malinen: Pitääkö kentälle laittaa 16 tuomaria, että he näkevät jotain?

Hakan ja HJK:n välisen liigaottelun eriskummallinen tilanne puhuttaa varmasti pitkään.

HJK:n Juho Mäkelän 1-2-kavennusmaali hyväksyttiin, vaikka samaan aikaan kentällä oli kaksi palloa pelattavana. Erotuomarin päätös sai Hakan päävalmentajan Juha Malisen kierrokset nousemaan.

- Pallo meni sivurajasta yli, ja HJK-puolustaja heitti sen takaisin peliin. Kolme meidän pelaajaa oli hyvin prässäämässä sitä palloa, mutta sitten joku toinen HJK-pelaaja heitti kentälle toisen pallon, jota en edes nähnyt, Malinen kertasi tilannetta MTV3.fille.

- Sitten katsoin, että miksi ihmiset oikein mölisevät. Ja se toinen pallo meni Juho Mäkelän kintusta maaliin. Aivan käsittämätön tilanne. Eihän noin voi tapahtua eikä saa tapahtua!

Malinen kritisoi maalia voimakkaasti, mutta HJK sai kavennuksensa.

- Kentällä on neljä tuomaria. Joissakin kansainvälisissä peleissä on kuusi tuomaria. Pitääkö tuomareita saatana pistää 16 kentälle, että he näkevät jotain? Malinen murjaisi.

- Heitäpä golfissa toinen pallo kentälle, jos toinen vähän epäonnistuu. Et varmasti enää pelaa sen jälkeen. Nämä ovat pallopelien kirjoittamattomia sääntöjä: kahdella pallolla ei pelata, Malinen sanoi.

Haka ja HJK tasasivat pisteet 2-2-lukemin. HJK jatkaa liigakärjessä, Haka viimeisenä.

Lue myös:

    Uusimmat