Maksaisitko näistä sukista lähes kaksi miljoonaa euroa? Poplegendan omaisuutta huutokaupataan!

Michael Jacksonin jäämistöä huutokaupataan hurjilla summilla.

Vuonna 2009 menehtyneen poptähti Michael Jacksonin legendaariset sukat huutokaupataan. Mittatilaustyönä tehdyt, kristalleilla päällystetyt sukat nähtiin Jacksonin jalassa, kun hän esitti ensi kertaa ikonisen moonwalkin Motown 25: Yesterday, Today, Forever -tv-ohjelmassa vuonna 1983.

Jos sukat haluaa omiin kokoelmiinsa, joutuu niistä maksamaan sievoisen summan. Sukkia kauppaava nettihuutokauppasivusto Gotta Have Rock and Roll arvioi, että niiden hinta voi nousta jopa kahteen miljoonaan dollariin eli noin 1,8 miljoonaan euroon.

Huutokauppa avautuu 13. marraskuuta ja sukkien lähtöhinta on 100 000 dollaria eli noin 90 500 euroa.

Huutokauppasivuston toimitusjohtaja Ed Kosinskin mukaan sukat näyttävät paljon käytetyiltä, mutta hänellä ei ole varmaa tietoa siitä, kuinka usein niitä käytettiin tv-esiintymisen jälkeen.

Sukkien lisäksi Jacksonin jäämistöstä myydään valoilla koristeltu puku sekä Chicago Bullsin pelipaita, jossa on Jacksonin ja Michael Jordanin nimikirjoitukset. Molempien hinnan odotetaan nousevan 20 000 dollariin eli noin 18 000 euroon.

Lähde: CNN

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja