Makkara-olutdieetti toimii! Mies laihtui 8 kiloa kuukaudessa

Painoaan voi pudottaa todistetusti myös makkaroita syömällä ja olutta juomalla.

Maailma on pullollaan erilaisia pikadieettejä ja laihdutuskuureja, joista suuri osa osoittautuu useimmiten täydeksi humpuukiksi. Arizonalainen mediapersoona kuitenkin todisti, että joskus ne kaikkein älyttömimmältäkin kuulostavat kuurit voivat toimia.

Taitelijanimeä Evo Terra käyttävä kirjailija, radiojuontaja ja bisnesmies onnistui pudottamaan painostaan huimat 8 kiloa kuukauden aikana syömällä pelkkää makkaraa ja juomalla ainoastaan olutta. 45-vuotias mies söi ja joi päivittäin kuukauden ajan noin 1500 kilokalorin edestä erilaisia makkaroita ja oluita. Joskus hän saattoi lisätä yksipuoliseen ruokavalioonsa sämpylän tai kuorrutaa makkaransa sipuleilla ja chilikastikkeella.

– Vuonna 2011 keksin hullun ajatuksen, että voisin kokeilla kuukauden ajan dieettiä, jossa juodaan ainoastaan olutta. Ystäväni, joka sattuu olemaan painonhallinnan asiantuntija, sanoi minulle, että olen idiootti ja vaati lisäämään ruokavalioon edes makkaraa. Suostuin ja elin kokonaisen kuukauden pelkällä oluella ja makkaralla.

– En kokenut dieettiä lainkaan rajoittavaksi. Erilaisia makkaralajikkeita ja oluttyyppejä on olemassa niin paljon, että monet ihmiset eivät edes tajua sitä, Terra kuvaili kokemustaan.

Myös kananmuna-olutdieetti kokeilussa

Kuukauden makkara-olutdieetin aikana Terra laihtui 88-kiloisesta 80-kiloiseksi. Keväällä 2013 Evo Terra kokeili myös kuukauden mittaista kananmuna-olutdieettiä. Kananmunia popsimalla ja olutta ryystämällä Terra onnistui laihtumaan 6,3 kiloa – ei siis aivan yhtä tehokas painonpudotusmenetelmä kuin makkara-olutdieetti!

Myös saksalainen Jens Bujar onnistui laihtumaan oluen avulla:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja