Maistiaisia tulevasta kaudesta! Uusi Putous-tähti postasi liudan otoksia viihdeohjelman kulisseista

0:54
Tässä ovat uudet Putous-näyttelijät!

Putouksen tulevalla kaudella mukana oleva näyttelijä Pihla Maalismaa postasi Instagram-tililleen esimakua tulevan kauden tunnelmista.

Riemastuttava viihdeohjelma Putous tekee helmikuussa paluun. Tällä viikolla paljastettiin uudella kaudella mukana olevat näyttelijät, joiden joukosta löytyy sekä uusia että vanhoja Putous-kasvoja.

Ensimmäistä Putous-kauttaan tähdittämään hyppäävä näyttelijä Pihla Maalismaa postasi Instagram-tililleen liudan Putous-aiheisia kuvia, jotka antavat esimakua tulevasta kaudesta.

Ensimmäisessä kuvassa Maalismaan seurana poseeraavat kaudella nähtävät näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Aapo Oranen, Maaria Nuoranne ja ohjelmaa juontava Christoffer Strandberg. Viisikko on pukeutunut varsin tavallisista poikkeaviin tyyleihin. Esimerkiksi Maalismaa on tälläytynyt näyttävään hääpukuun.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Huomenna alkaa joululoma, mutta ihan ei melkeen malttaisi, kun työt on tämmöisiä. Olen oikeasti aika liikuttunut siitä, että on proggis, jossa saa ideoida, hullutella, kirjoittaa, puvustaa, laulaa, improta jne etc, Maalismaa kirjoittaa postauksessaan.

Kuvasarjan toisessa kuvassa Maalismaa ja Strandberg poseeraavat särmänä peilin edessä. Kolmannessa otoksessa Maalismaa on sonnustautunut ruudulliseen pukuun ja erikoiseen hiustyyliin.

– Tuntuu, että kerrankin se tietty sähikäisyys (okei kaoottisuus ja sutkauttelu) minussa tulee ihan luvalla käyttöön. Tässä pari otosta Putouksen parista tähän asti. Monena olla ja silleen, Maalismaa jatkaa.

Neljännessä kuvassa Maalismaa, Hämäläinen ja Nuoranne poseeraavat hempeisiin sävyihin pukeutuneina, ja viidennessä otoksessa Maalismaan yllä on sama häämekko kuin kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa.

Putous alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaina 5.2. klo 19.30. 
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja