Maisa Torppa paljastaa viimein, milloin seurustelusta it-Mikon kanssa tuli virallista – "Vuosi sitten musta tuli onnellinen"

Maisa Torppa lisäsi Instagram-tililleen romanttisen kuvan vuosipäivän kunniaksi.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa avioitui it-alalla työskentelevän Mikko-rakkaansa kanssa ystävänpäivänä. Pariskunta meni naimisiin kirkossa, mutta hääjuhliaan he juhlivat läheisimpien sukulaisten ja ystävien kesken hotelli Kämpissä.

Torppa on puhunut julkisuudessa avoimesti suhteestaan, mutta sitä hän ei ole kertonut, milloin ystävyys muuttui seurusteluksi. Torppa julkaisi maanantaina 26. lokakuuta Instagram-tilillään kuvan, kun hän juhli Mikkonsa kanssa ensimmäistä vuosipäivää.

– Vuosi sitten musta tuli onnellinen! Torppa kirjoitti hempeän kuvan yhteyteen.

Pariskunnan avioliitosta alkoi liikkua ikäviä juoruja kesän lopulla. Erohuhut tavoittivat tuolloin myös Torpan.

– Kaikki lähti siitä, kun joku oli kirjoittanut keskustelupalstalle nähneensä meidän pihassamme muuttoauton. Se on pelottavaa, kuinka joku voi kirjoittaa nimettömänä keskustelupalstalle valheita. Tämä ei vaikuta meidän arkeemme millään tavalla. Se on ollut pelkästään hupia, ja olemme naureskelleet kirjoituksille, Torppa kertoi MTV Uutisille kesän lopussa.

– Huomaa, että valtakunnossa on kaikki hyvin ja viihdemaailma hiljentynyt, kun pitää väkisin jostain vääntää juoruja, Torppa kertoo.

Torppa vakuutti kesällä, että heidän avioliitossaan on kaikki hyvin ja erohuhut ovat tuulesta temmattuja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja