Maisa Torpan ja it-Mikon avioliitosta liikkuu ilkeitä huhuja – Maisa ihmeissään: "Meillä on kaikki hyvin"

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Maisa Torppa kertoi MTV Uutisten haastattelussa, millainen äiti hän on. Katso video.

Maisa Torppa kertoo MTV Uutisille, että avioliitto voi hyvin.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa avioitui it-alalla työskentelevän Mikko-rakkaansa kanssa ystävänpäivänä. Pariskunta meni naimisiin kirkossa, mutta hääjuhliaan he juhlivat läheisimpien sukulaisten ja ystävien kesken hotelli Kämpissä.

Aviopari on ollut nyt naimisissa reilu puoli vuotta. Sosiaalisessa mediassa sekä keskustelupalstoilla on alkanut kiertää ikäviä huhuja parin avioliitosta. Erohuhut ovat tavoittaneet myös Torpan.

– Kaikki lähti siitä, kun joku oli kirjoittanut keskustelupalstalle nähneensä meidän pihassamme muuttoauton. Se on pelottavaa, kuinka joku voi kirjoittaa nimettömänä keskustelupalstalle valheita. Tämä ei vaikuta meidän arkeemme millään tavalla. Se on ollut pelkästään hupia, ja olemme naureskelleet kirjoituksille.

– Huomaa, että valtakunnossa on kaikki hyvin ja viihdemaailma hiljentynyt, kun pitää väkisin jostain vääntää juoruja, Torppa kertoo.

Torppa vakuuttaa, että heidän avioliitossaan on kaikki hyvin ja erohuhut ovat tuulesta temmattuja.

– Meillä on kaikki hyvin. Pakkaamme juuri autoa ja olemme lähdössä viikoksi Lappiin patikoimaan, Torppa sanoo.

Pariskunnan häämatka peruuntui koronapandemian vuoksi, eivätkä he juhlineet puolivuotispäiväänsä mitenkään.

– Olin sairaalassa, kun meillä oli juhlapäivä. Ehkä voimme juhlia vuosipäivää Lapissa, Torppa pohtii.

Torppa joutui sairaalaan aivokalvontulehduksen vuoksi elokuun alussa. Hän ei kuitenkaan koe tarpeeksi kertoa yksityiskohtaisemmin sairaudestaan, vaikka moni häneltä uteli asiasta somessa.

– Ajattelin, että minulla on velvollisuus kertoa someseuraajille ja yhteistyökumppaneille, missä menen. Olin jo kirjoittamassa, mitä kaikkea viikkojen aikana tapahtui. Päätin jättää kertomatta. On asioita, mitä haluan pitää yksityisenä.

Lue myös:

    Uusimmat