Maisa Torppa julkaisi yhteiskuvan Mikko-rakkaansa kanssa – kertoo parisuhteen tilasta

1:16
Maria Veitola vieraili Maisa Torpan ja it-Mikon kotona - katso video.

Julkisuudesta tuttu Maisa Torppa kertoo Instagramissa suhteensa tilasta.

Seurapiirikaunotar Maisa Torppa avioitui it-alalla työskentelevän Mikko-rakkaansa kanssa ystävänpäivänä.

Pariskunta alkoi seurustelemaan viime syksynä. Tuolloin Torpan suhdekäänteitä uutisoitiin laajasti mediassa.

Nyt kaunotar avautuu Instagram-päivityksen yhteydessä julkisuudesta. Torppa julkaisi kuvan, jossa hän on rakkaansa hellässä syleilyssä.  Hän haluaa kiittää miestään, miten hän on jaksanut tämän rinnalla.

– Viimeisen vuoden aikana olet lehtien mukaan ollut minun salarakas, It-miljonääri, kulissisuhteen toinen osapuoli, siivellä matkustaja, elättäjä ja vaikka mitä, Torppa kirjoittaa.

Julkisuuteen tottunut Torppa kertoo, miten hänen elämäntilanteensa ovat herättäneet kyselyitä.

– Meidän elämässä lattiaremppa kääntyy lehdessä avioeroksi, ystävän kuljetusfirman paku meidän pihassa muuttoautoksi ja minun sukulointini asumuseroksi. Eilen aamulla saatiin sängyssä loikoillessa ja pitkää aamukahvia juodessa taas sellaisia kyselyitä, että terve, Torppa jatkaa.

Onnellinen vaimo ylistää miestään kaiken keskellä.

– Sinä saat käännettyä jutut huumoriksi ja taas saan nauraa kippurassa. Rakastan sinua, Torppa lopettaa kirjoituksen sydänemojien kera.

Pariskunnan avioliitosta alkoi liikkua ikäviä juoruja kesän lopulla. Erohuhut tavoittivat tuolloin myös Torpan. Torppa kommentoi tilannetta aiemmin MTV Uutisille.

– Kaikki lähti siitä, kun joku oli kirjoittanut keskustelupalstalle nähneensä meidän pihassamme muuttoauton. Se on pelottavaa, kuinka joku voi kirjoittaa nimettömänä keskustelupalstalle valheita. Tämä ei vaikuta meidän arkeemme millään tavalla. Se on ollut pelkästään hupia, ja olemme naureskelleet kirjoituksille, Torppa kertoi MTV Uutisille kesän lopussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja