Mahtavia suomalaisuutisia tulossa! Valtteri Bottaksen jatkosopimus julki jo hyvin pian

Mercedeksen F1-tallin julkistama uutinen Lewis Hamiltonin uudesta sopimuksesta saa MTV Sportin tietojen mukaan jatkoa hyvinkin pian, kun tiimi tiedottaa myös Valtteri Bottaksen jatkavan tallissa.

Jutun videolla Bottas analysoi C Morelle paalupaikkakierroksensa heinäkuun Itävallan GP:ssä.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Mercedes on jo sopinut jatkosta toista kautta tiimissä ajavan suomalaiskuskin kanssa, ja vahvistus 28-vuotiaan Bottaksen ensi kauden tallipaikasta julkistetaan hyvin todennäköisesti tänä viikonloppuna Saksassa – mahdollisesti jo perjantain harjoituspäivänä.

Tallin puheenjohtaja Niki Lauda kertoi C Morelle jo kesäkuun alussa Kanadassa, että Mercedeksellä on selvä halu jatkaa Valtteri Bottaksen kuljettajasopimusta tätä kautta pidemmälle. Heinäkuun vaihteen Itävallan GP:ssä hän totesi paikalliselle ORF-kanavalle, että Hamiltonin ja Bottaksen jatko tallissa on taattu.

Bottaksen sopimuksesta tiedottaminen on kuitenkin viivästynyt, koska Mercedes on halunnut varmistaa Lewis Hamiltonin jatkon ensin. Nelinkertainen maailmanmestari allekirjoitti tiimin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, joka tiedotettiin torstaina Saksan GP-viikonlopun alla.

Bottas liittyi Mercedekselle talvella 2017 Nico Rosbergin lopetettua uransa edellissyksyn maailmanmestaruuteen. Hän voitti viime kaudella kaikkiaan kolme kisaa, mutta tällä kaudella useat epäonniset pettymykset ovat jättäneet Bottaksen toistaiseksi ilman voittoja. Suomalainen ajoi kauden ensimmäisen paalupaikkansa kolme viikkoa sitten Itävallassa.

Lue myös:

    Uusimmat