Valtteri Bottaksen paikka yhä kiikarissa? Lähde: Daniel Ricciardo pitää Red Bullia jännityksessä

Todennäköisesti ilman paikkaa kahdessa kärkitiimissä ensi kaudeksi jäänyt Daniel Ricciardo ei ole vieläkään halukas allekirjoittamaan jo lähes valmiiksi neuvoteltua sopimusta Red Bull -tallin kanssa, kertoo Motorsport.comin italiankielinen sivusto.

Jutun videolla Mercedes-pomo Toto Wolff kommentoi C Morelle, miksi Valtteri Bottaksen kanssa tehtiin vain 1+1 vuoden sopimus.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner arvioi perjantaina Saksassa, että talli voi pian julkaista oman jatkosopimuksensa Ricciardon kanssa, kun Mercedes oli kiinnittänyt vuorokauden sisään sekä Lewis Hamiltonin että Valtteri Bottaksen ensi kaudeksi.

– Tähtäämme homman viimeistelyyn kesätaukoon mennessä. Olisi hyvä lähteä tauolle, kun kaikki olisi järjestyksessä, Horner kertoi Motorsport.comille viikon päästä Unkarin kisan jälkeen alkavasta kuukauden lomakaudesta.

Saman sivuston toimittaja Roberto Chinchero kuitenkin kertoo, että Ricciardolla on perustavanlaatuinen näkemysero Red Bullin kanssa sopimuksen pituudessa. Talli haluaisi australialaisen nimen paperiin kahdeksi vuodeksi, kun taas kuljettaja olisi valmis vain yhteen.

Syynä saattaa hyvinkin olla Ricciardon halu katsoa kuskimarkkinoiden tilannetta uudelleen vuoden kuluttua. Aiemmat tiedot ovat kertoneet, ettei Ferrari harkitse Ricciardoa Sebastian Vettelin tallikaveriksi, vaikka se ei jatkaisikaan sopimustaan Kimi Räikkösen kanssa. Bottaksen sopimuksessa on sen sijaan vain vuoden varma jatko, minkä jälkeen suomalaisella on optio myös kaudesta 2020.

Nykyisistä kuskisopimuksista Lewis Hamiltonin, Sebastian Vettelin ja Red Bullin Max Verstappenin tekemät ulottuvat vuoden 2020 loppuun asti.

Lue myös:

    Uusimmat