Mahtava reaktio kesken erikoiskokeen! Tässä hetkessä suomalaiskuski tajusi MM-rallimestaruuden olevan tiukasti omissa käsissä

Mahtava reaktio! Tässä hetkessä Emil Lindholm tajusi WRC2-mestaruuden olevan omissa käsissä 0:57
Video: Näin Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen reagoivat nähdessään Kajetan Kajetanowiczin keskeyttäneenä

WRC2-mestaruudesta taisteleva Emil Lindholm lähti MM-rallikauden päätösosakilpailuun Japaniin tavoittamaan Andreas Mikkelsenin pistejohtoa ja pitämään Kajetan Kajetanowiczin takanaan. Näistä jälkimmäinen helpottui huomattavasti heti perjantain ensimmäisellä erikoiskokeella, kun Kajetanowicz joutui keskeyttämään. Lindholm sai tietää asiasta vain kaksi minuuttia myöhemmin ohittaessaan edellään startanneen, ek:n varteen pysähtyneen puolalaiskuljettajan.

Tunnelma suomalaisautokunnan ohjaamossa nousi hetkellisesti huippuunsa. Kartturi Reeta Hämäläinen osoitti kuitenkin tilanteessa arvostettavaa tahdikkuutta hänen kysyessään välittömästi, oliko puolalaiskilpailijoiden autossa näkynyt ok-kyltti sen merkiksi, että Kajetanowicz ja kartanlukijansa Maciej Szczepaniak ovat kunnossa.

Lindholm ja Hämäläinen johtavat WRC2-luokkaa, kun ajamatta on seitsemän erikoiskoetta. Heille riittää mestaruuteen viideskin sija, kunhan sunnuntain pätkät ajetaan edes pääosin suunitellusti läpi. Sikäli mestaruus oli Japaniin lähdettäessä alun perinkin heidän omissa käsissään, että osakilpailuvoitto olisi varmistanut WRC2-tittelin riippumatta Kajetanowiczin tekemisistä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat