Madventuresia hehkutetaan brittimediassa

Kaikkien aikojen laajimmalle ympäri maailmaa levinnyt suomalaisohjelma, Subilla esitetty Madventures on saanut tunnustusta Isossa-Britanniassa.

Britannian suurimpiin sanomalehtiin kuuluva, arvostettu The Sunday Times on nostanut Fiver-kanavalla esitettävän matkailuohjelman viikon ohjelmalöydöksi.

Riku ja Tunna eivät ole Jackass-tyylisiä ääliöitä, joilta he ensin vaikuttavat. He esittelevät katolisuutta pääsisäisseremoniassa kipeällä tavalla ja etsivät uskoa, toivoa ja rakkautta säestettyinä tiedolla, hyvällä ilmaisulla ja yllättävän vahvalla sosiaalisella omallatunnolla, Timesin ohjelmakriitikot kirjoittavat Filippiineillä kuvatusta avausjaksosta.

– He ovat selvästi hiffanneet meidän pointtimme, Riku Rantala myhäilee tyytyväisenä.

National Geographic Societyn ostettua maailmalla palkitun ohjelman oikeudet sitä on esitetty Rantalan laskujen mukaan jo 189 maassa. Kaikkia maita ja tarkkoja lukuja hän ja aisapari Tunna Milonoff eivät edes tiedä.

– Saatamme saada Facebookissa katsojapalautetta esimerkiksi Bangladeshista tai Saudi-Arabiasta. Erityisen innokkaita katsojat vaikuttavat olevan myös Australiassa, Indonesiassa ja Filippiineillä.

Tällä hetkellä kaksikko työstää syksyllä julkaistavaa kirjaansa Madcook: Kansainvälisen kokin opas. Matkaillakin Rantala jaksaa, mutta tällä hetkellä mieluummin ilman kameraa ja Tunnaa.

– Tälläkin hetkellä olen Saimaalla. Täällä on ihan maailmanluokan meininki. Ehkä lähdemme vielä Madventures-reissulle, never say never. Taukoa kuitenkin tarvitaan, viime vuonna viimeisimmällä kuvausreissulla ollut Rantala tuumaa.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja