Madonnan aikuiseksi kasvanut Lourdes-tytär puhuu suunsa puhtaaksi äitinsä kasvatusmetodeista: "Hän on kontrollifriikki"

0:45
Madonna esiintyi vuoden 2010 Euroviisuissa, mutta kahden kappalen esiintyminen ei vakuuttanut maailmalla.

Madonnan Lourdes-tytär vannoo oman itsenäisyytensä nimeen. 

Popin kuningatar Madonnan lapsena kasvaminen ei aina ole ollut tähden vanhimmalle Lourdes Leon -tyttärelle helpoimmasta päästä. 

Tuoreessa haastattelussa Lourdes paljastaa supertähti-äitinsä olleen erityisen tiukka vanhempi.

– Äitini on kontrollifriikki ja hän on hallinnut minua koko elämäni, 25-vuotias Lourdes kommentoi Interview-lehden haastattelussa.  

– Halusin itsenäistyä hänestä täysin heti, kun valmistuin lukiosta, hän lisäsi.

Itsenäistymisen suhteen Lourdes on tehnyt konkreettisia tekoja, kuten maksanut itse yliopistomaksunsa sekä New Yorkin asuntonsa.

– On ilmiselvää, että olen kasvanut erityisen etuoikeutettuna. Sitä ei käy kiistäminen, hän myöntää.

Madonna on tunnetusti kerryttänyt omaisuuttaan useiden kymmenien vuosien ajan, mutta hän on silti halunnut opettaa lapsilleen rahan arvon. Lourdes ei näin ollen kutsuisi itseään lellityksi.

– Luulen äitini todenneen, että hänen omat lapsensa eivät tule olemaan samanlaisia kuin kaikkien muiden julkkisten lapset.

Lisäksi Lourdesin mielestä vanhemmilla on vaikutusvaltaa lapsiinsa eri tavalla, mikäli he maksavat lastensa kustannuksia aikuisiällä.

Supertähden tytär on ollut esillä mediassa käytännössä koko elämänsä ajan, mikä lienee vaikuttaneen myös hänen ammatinvalintaansa. Vaikka Lourdes työskentelee toistaiseksi mallina, haluaisi hän jonain päivänä ansaita elantonsa muiden taitojen perusteella.

– Äitini on erittäin vaativa ja laittaa minut miettimään sitä, mistä haluan tulla tunnetuksi ulkonäön ulkopuolella, hän paljastaa.

Lourdesin isä on kunto-ohjaaja Carlos Leon. Madonna ja Carlos Leon erosivat vuonna 1997, kun Lourdes oli vasta seitsemän kuukauden ikäinen.

Madonnalla on Lourdesin lisäksi 20-vuotias RoccoDavid, 15, Mercy, 15, sekä kahdeksanvuotiaat kaksoset Stella ja Esther.

Lähde: Page six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja