Madonnaa vastaan nostettu kanne hylättiin – fanit väittivät tähden konsertin häiritsevän nukkumista

Megatähti Madonnaa vastaan on vuosien varrella nostettu useita kanteita.

Pop-tähti Madonnaa vastaan nostettu kanne on peruttu Yhdysvalloissa, uutisoi muun muassa The Guardian.

Kaksi miestä haastoi Madonnan oikeuteen Celebration World Tour -kiertueen New Yorkin keikan jälkeen, koska konsertti alkoi myöhässä. Miehet syyttivät laulajaa väärästä mainonnasta. Miesten mukaan he eivät olisi ostaneet lippuja, mikäli olisivat tienneet, että konsertti alkaa vasta kello 22.30.

Miehet muun muassa vetosivat siihen, että heillä oli seuraavana aamuna aikainen herätys ja konsertti häiritsi heidän nukkumistaan. Miesten mukaan myös julkinen liikenne olisi ollut ongelmallista konsertin myöhäisen loppumisajan takia.

Oikeusasiakirjojen mukaan miehet hylkäsivät kanteensa vapaaehtoisesti, joka tarkoittaa sitä, ettei asiaa voi käsitellä enää uudelleen.

Madonna ja Live Nationin asianajaja kirjoittivat lausunnon 19. kesäkuuta, jossa todettiin, että kanteen hylkääminen ei ollut seurausta mistään osapuolten välisestä sovinnosta.

Madonnan asianajajat olivat aiemmin vaatineet kanteen hylkäämistä, vedoten siihen, että tähden fanit tietävät keikkojen alkavan aina hiukan myöhässä ja vasta sitten kun lipunmyynti on päättynyt. Lisäksi muun muassa lavalle siirtymät, sekä artistin lämppärit vievät oman aikansa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Madonnaa vastaan nostetaan kanteita. Vuonna 2019 kaksi fania väitti, että Madonnan Madame X -konsertti alkoi sovitusta myöhässä. Molemmat kanteet hylättiin vapaaehtoisesti.

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat