Madeleinen ja Chrisin rakkaustarina – pikavauhtia alttarille

Prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin tiet kohtasivat vain viikkoja sen jälkeen, kun Madeleine oli paennut edellisen kihlauksensa päättymistä New Yorkiin.

Prinsessan ja ex-kihlattu Jonas Bergströmin rakkaustarina sai karun päätöksen keväällä 2010, kun Jonas kärähti pettämisestä suhteen aikana. Pettämisskandaalia puitiin ruotsalaismedioissa ahkerasti, ja vain päiviä kolmiodraaman tultua julki purki Madeleine kihlauksensa pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa.

Erouutisen tultua julki oli Madeleine jo matkalla New Yorkiin, josta hän löysikin pakopaikan lisäksi myös elämänsä prinssin. Madeleine alkoi työskennellä äitinsä perustamassa Childhood Foundationissa, ja pian hänen eteensä kävelikin komea ja rikas liikemies Chris. Madeleinen ystävät esittelivät Chrisin ja Madeleinen toisilleen, ja pariskunnan välillä alkoi kipinöidä.

Rakastunut Chris matkusti jopa Madeleinen perässä Tukholmaan elokuussa 2010. Syksyn aikana pariskunta tapaili ahkerasti ja vietti lopulta yhdessä myös uudenvuoden.

Ruotsalaisille Madeleinen uusi romanssi selvisi tammikuussa, kun espanjalaisturisti nappasi kuvan prinsessasta ja mysteerimiehestä lounaalla. Tässä vaiheessa Madeleinen uusi romanssi oli tiedossa jo kotimaassakin, mutta hovi ei vielä vahvistanut Madeleinen löytäneen rinnalleen uutta rakkautta. Tammikuun lopussa umpirakastunut pariskunta näytti tunteensa yhteisellä illallisella ja heistä saatiin napattua ensimmäinen rakeinen suutelukuva.

Huhtikuussa suhteessa otettiin jo seuraava askel, kun kuningatar Silvia tapasi ensimmäistä kertaa vävykokelaan. Kuningattaren tapaaminen näin aikaisessa vaiheessa kertoi siitä, että Madeleine oli tosissaan uudessa suhteessaan.

Muu kuningasperhe tapasi perheen kuopuksen sydämenvalitun heinäkuussa, kun Chris vieraili kuningasperheen kesäpaikalla Öölannissa.

Marraskuussa 2011 suhteessa otettiin taas seuraava askel, kun Madeleine ja Chris muuttivat yhteen.

Tämän vuoden alussa Chris pääsi myös Madeleinen mukaan viralliseen tilaisuuteen, kun Madeleine edusti Carnegie Hallissa, New Yorkissa. Pariskunnasta napattiin myös useita lomakuvia, joissa rakastunut pariskunta ei piilotellut tunteitaan.

Helmikuussa julkisuuteen vuoti tieto, että Madeleine ja Chris ovat asuneet jo kuukausia yhdessä luksusasunnossa Manhattanilla.

Maaliskuussa Madeleine matkusti tapaamaan pikku-Estelleä, joka oli syntynyt helmikuun lopussa. Täti tapasi Estellen ensimmäistä kertaa ilman omaa rakastaan, mutta myöhemmin myös Chris pääsi tutustumaan kuningasperheen uuteen tulokkaaseen.

Merkkinä suhteen vakavuudesta oli nimittäin se, että niin Chris kuin prinssi Carl Philpin avovaimo Sofia Hellqvist saivat kutsun Estellen ristiäisiin, jotka pidettiin kesäkuussa. Charmikkaasti harmaantunut Chris edusti ensimmäistä kertaa rakkaansa kotimaassa, ja mies ei näyttänyt olevan ainakaan liian vaivautunut salamavalojen räiskeessä.

Yhteiset juhlat kuningasperheen kanssa eivät loppuneet suinkaan Estellen ristiäisiin, vaan Chris nähtiin juhlimassa myös kruununprinsessa Victorian 35-vuotissyntymäpäiväjuhlilla heinäkuussa.

Lokakuun alussa kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia matkustivat New Yorkiin tapaamaan tytärtään ja tämän mielitiettyä. Tiettävästi kihlaussuunnitelmista on keskusteltu jo tuolloin, sillä perinteisesti kuningasperheen jäsenet eivät saa kihlautua ilman kuninkaan suostumusta. Vielä ei ole tietoa, onko Chris pyytänyt kuninkaalta tämän tyttären kättä jo muutama viikko sitten.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat