Maarit Hurmerinta: Loukkaantuminen teki hyvää

Polvileikkauksen läpikäynyt laulaja Maarit Hurmerinta näkee vastoinkäymisissä myös hyviä puolia.

Maarit Hurmerinta joutui juhannuksena polvileikkaukseen, sillä nainen oli loukannut polvensa lenkkeillessään vähän turhan rajusti. Leikkausta seurasikin huomattavasti pidempi toipumisjakso, kun mitä Maarit oli osannut odottaa.

– Olin sitä mieltä, että leikkauksesta ja jatkohoidosta selviää viikossa, mutta sitten lääkäri varoitti, että pitää varautua vähän isompaan operaatioon. Kyllähän siinä sitten muutama kuukausi meni kuntouttamiseen. Leikkauksen jälkeen en voinut kolmeen viikkoon astua jalalla ollenkaan ja lähes kuusi viikkoa meni keppien kanssa, Maarit muistelee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Maarit toteaa myös, että kesän vietto keppien kanssa oli sekä todella tylsää että keikkojen kannalta hankalaa. Nyt polvi on onneksi jo kunnossa ja Maarit kertoo kuntouttamalla ja kuntoilemalla huolehtivansa sekä polven että yleiskunnon hyvästä voinnista. Tervehtymisen myötä Maarit onkin oivaltanut, että loukkaantuminen teki naiselle oikeastaan hyvää.

– Loukkaantuminen ja sitä seurannut leikkaus tekivät minulle itse asiassa hyvää, sillä ei minulle koskaan aiemmin ollut sattunut mitään vastaavaa. Se avarsi ihan he***tisti ajattelemaan, että miten kiitollinen saa olla terveydestään. Nyt sen vasta ymmärtää, miten tärkeää terveys on, Maarit iloitsee.

Jo 70-luvulla suomalaisia viihdyttänyt Maarit Hurmerinta tunnetaan parhaiten hittikappaleestaan Jäätelökesä. Vuoden alussa Maarit siirtyy jälleen studioon nauhoittamaan uutta albumia.

Maarit nähdään myös tulevalla Idols-kaudella vierailevana tuomarina Tampereen koelaulu-osuudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat