Maajussin unelma toteutui: Vauva tulossa!

Maajussille morsian -ohjelmassa nähty Vilja saa keväällä esikoisensa Esa-rakkaansa kanssa.

Maajussille morsian -ohjelman edellisellä kaudella nähty Vilja on tulossa äidiksi. Esa-rakkaansa kanssa kesällä kihlautunut Vilja vahvisti ilouutiset MTV.fille torstaina.

– Nyt aletaan olla jo sen verran pitkällä, että tätä uskaltaa hehkuttaa. Olen todella onnellinen, tämä on unelmieni täyttymys, Vilja iloitsee.

Lapsi on Viljalle ensimmäinen, joten jännitystäkin on odotuksessa ilmassa.

– Tämä on minulle ihan uusi juttu, joten pelonsekaisiakin fiiliksiä on. Kun sain tietää asiasta, olo oli ihan epäuskoinen, ja jouduin tuijottamaan testiä aika moneen kertaan. Esakin on asiasta hyvin onnellinen, sillä tämä on ollut meidän molempien yhteinen juttu.

Valmistautuminen keväällä saapuvaan tulokkaaseen on aloitettu pienin askelin.

– Vaatteita en ole vielä alkanut hankkia, mutta joistain remontointijutuista on yhtäkkiä tullutkin kiireellisiä. Aiomme esimerkiksi tehdä kotiimme kodinhoitohuoneen vauvaa varten. Tähän asti minulla on ollut oma kaivo, mutta nyt hankimme myös kotiimme kunnan vedet. 

Myös pariskunnan lähipiiri on asiasta innoissaan.

– Tämä on ollut monelle pitkään odotettu uutinen ja omille vanhemmilleni kyseessä on ensimmäinen lapsenlapsi, joten he ovat hyvin iloisia. Tämä tuo heidänkin elämäänsä mukavaa uutta vivahdetta, Vilja kertoo.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja