Maajussille morsian tulee taas – tässä ovat uudet maajussit!

Maajussille morsian -ohjelma palaa jälleen ruutuun! Tutustu järjestyksessään 11. kauden maajusseihin.

Rakastetusta Maajussille morsian -sarjasta starttaa tänä syksynä jo 11. tuotantokausi. Amorin asialla on jälleen juontaja Vappu Pimiä.

11. kauden maajussit ovat iältään 22-44-vuotiaita. Tänä vuonna erityisesti maidontuottajat ovat hyvin edustettuina, kun neljä kahdeksasta maajussista ovat maitotilojen isäntiä.

Porukkaan mahtuu myös kasvinviljelijöitä ja ravihevoskasvattaja. Kaikille yhteistä on jälleen yksi asia: rakkauden kaipuu. Rohkeat maajussit heittäytyvät seikkailuun löytääkseen rinnalleen sen yhden ja oikean.

Joukkoon mahtuu ikisinkkuja, joille perheenperustaminen on nyt ajankohtaista sekä yksinhuoltajia, joiden elämässä olisi tilaa myös kumppanille. Maajussit tulevat Pohjanmaan etelä- ja pohjoisosista, Varsinais-Suomesta, Pirkanmaalta, Hämeestä sekä Savosta. Kahdeksikossa on kaksi naista ja kuusi miestä.

Tutustu maajusseihin!

Aapeli, 31, Rantsila

31-vuotias Aapeli luotsaa Pohjois-Pohjanmaalla Rantsilassa 300-lehmäistä maitotilaa. Farmiin kuuluu lisäksi 500 hehtaaria rehua ja vähän viljaa sekä hernettä. Ison tilan töissä ovat Aapelia auttamassa sesongista riippuen 7-10 työntekijää. Farmi onkin yksi Rantsilan suurimpia työllistäjiä.

Aapelilla on edellisestä liitostaan 2-vuotias poika, jota hän näkee säännöllisesti. Rauhallisessa omakotitalossa asuvat lisäksi paimenkoiraksi koulutettava koira Ässä, sekä omaehtoisesti taloon muuttanut kissa Hertta. Pihalta löytyy myös muutama harrastelammas.

Tutustu Aapeliin lisää täällä!

Aatu, 22, Alavus

Maajussien nuorin, 22-vuotias alavutelainen Aatu on toiminut vanhempiensa vanhalla tilalla isäntänä 19-vuotiaasta lähtien.

Kohtelias ja leppoisa Aatu ei nuoren ikänsä vuoksi ota vielä valtavaa stressiä puolison löytämisestä, mutta olisi parisuhteeseen kuitenkin valmis. Kainaloon mahtuisi mukava, rento nainen, joka uskaltaa elää omanlaistaan elämää.


Aatu arvostaa itsenäisyyden lisäksi luotettavuutta ja huumorintajua. Tärkeää on myös, että puoliso tulee toimeen Aatun läheisten kanssa. Perhettä Aatulta löytyykin – hän on seitsenlapsisen perheen kuopus.

Treffeillä Aatu veisi naisen vaikkapa keilaamaan ja syömään. Aatu tykkää myös tehdä pieniä yllätyksiä arjen keskellä.

Tutustu Aatuun lisää täällä!

Aino, 35, Hämeenkoski

Pian 36 vuotta täyttävä Aino toimii hevostalouden opettajana maatalousoppilaitoksessa. Lisätöitä teettävät kotoa löytyvät 11 hevosta, joista suurin osa on Ainon ja hänen siskonsa omia. Eläinrakas Aino asuttaa Hämeenkoskella pientä mummonmökkiä, jonne mahtuisi kahden kissan ja koiran lisäksi vielä mieskin.

Hauska, iloinen ja älykäs Aino ei ole vielä koskaan seurustellut. Hän toivoo tulevan puolisonsa olevan rehellinen, luotettava ja sellainen, joka saa hänet nauramaan. Ruoanlaittotaito on plussaa, sillä se ei ole Ainon vahvuus. Ystävät kuvailevat Ainoa lapsirakkaaksi ja huolehtivaksi, mutta myös hauskaksi seuranaiseksi, joka ei jää missään tilanteessa tai kenenkään kanssa sanattomaksi.

Tutustu Ainoon lisää täällä!

Antti-Jussi, 30, Kangasala

Hymykuopillaan naisia hurmaava 30-vuotias Antti-Jussi on maitotilallinen Kangasalta.

Hänen robottilypsytilalta löytyy 85 lehmää sekä kissa. Antti-Jussi on ollut tilansa isäntä vuodesta 2014, jonka jälkeen tilalla on tehty jopa maidontuotannon epävirallinen Suomen ennätys. Nykypäivänä vanhemmat ovat edelleen tiiviisti farmin töissä mukana. Tilaan kuuluu myös peltoa ja metsää.

Antti-Jussi on hyvä keskustelija ja saa ihmiset kertomaan asioita, joita he muuten eivät kertoisi. Jalat tiukasti maassa pitävän Antti-Jussin aikaisemmat suhteet ovat päättyneet usein siihen, että hänellä on ollut aivan liikaa kriteerejä puolisolleen. Nyt mies on oppinut virheistään ja on valmis sitoutumaan loppuelämäksi. Motivaatio puolison löytämiseen on äärimmäisen kova, sillä perhe on tämän hetken suurin haave.

Tutustu Antti-Jussiin lisää täällä!

Ilmari, 26, Nousiainen

26-vuotias Ilmari on musikaalinen kasvinviljelijä Nousiaisista. Vuodesta 2014 tilaansa isännöinyt Ilmari viljelee sokerijuurikasta, öljyrapsia, ruokahernettä, ruista ja tänä vuonna lisäksi kuminaa. Viljelyn lisäksi tilan arkeen kuuluu jonkin verran metsätöitä ja toimistohommia. 

Puhelias ja iloinen Ilmari etsii puolisokseen luonnonkaunista ja luotettavaa naista, joka laittaisi puheenlahjoissaan Ilmarille vähän kampoihin. Hänen pitäisi myös kestää alati muuttuvat aikataulut, kun koskaan ei tiedä millaiseksi päivä maatilan töissä muodostuu. Naisella saisi olla omia kiinnostuksenkohteita, eikä tilalle tarvitse tulla emännäksi.

Treffeillä Ilmari mieluummin tekee jotain, kuin istuu kahvikupin kanssa. Hän on omien sanojensa mukaan varsin yllytyshullu ja valmis myös hurjiin juttuihin!

Tutustu Ilmariin lisää täällä!

Mauno, 35, Perniö

Pian 36-vuotta täyttävä Mauno on kasvinviljelijä sekä it-asiantuntija eli sekoitus maajussia ja omien sanojensa mukaan perusnörttiä. Perniössä isovanhempiensa vanhalla maatilalla asuva Mauno viljelee sokerijuurikasta ja viljoja.

Mauno kuvailee itseään spontaaniksi ja ulospäinsuuntautuneeksi innostujaksi. Hän on menevä mies, mutta viihtyy myös omassa rauhassa pelloillaan traktoria ajellen. Maunolla on kaksi kouluikäistä tytärtä, jotka asuvat Maunon kanssa vuoroviikoin.

Kriteerit naiselle ovat tiukat. Nainen saisi olla kaunis, aktiivinen ja spontaani. Ylipainoa ei saa olla. Fyysisyys on muutenkin Maunolle tärkeää, hän tykkää halailla ja koskettaa. 

Tutustu Maunoon lisää täällä!

Petra, 44, Hämeenkoski

44-vuotias Petra toimii päätyönään sijoitusneuvojana, jonka lisäksi hänellä on tilallaan kenneltoimintaa. Petra kasvattaa italialaista laumanvartijakoirarotua Maremmano-abruzzesea, lisäksi tilalla on lampaita. Lampaiden lukumäärää on tarkoitus kasvattaa tulevaisuudessa, jolloin tila voisi alkaa tuottaa myös lihaa ja villaa.


Petra on eronnut lastensa isästä noin 8 vuotta sitten. Tyttäret ovat teini-ikäisiä ja paljon jo omillaan. Petralla olisikin nyt aikaa ja halua löytää rinnalleen aikuinen mies, jonka kanssa käydä aikuisia keskusteluja ja nauttia hyvästä ruoasta. Petra on pohjakoulutukseltaan kokki ja toivookin, että tie miehen sydämeen kävisi patojen kautta.

Tutustu Petraan lisää täällä!

Tuomo, 31, Rantasalmi

Tuomo on 31-vuotias, komea ja iloinen maitotilallinen. Tuomo toimii isäntänä tilalla, jossa on 40 lypsävää lehmää, lisäksi maata ja peltoa. Tuomo on sukutilan yhdeksäs isäntä. Tilanhoidon lisäksi Tuomolla on vuokramökkitoimintaa turisteille. Mökkitoiminnassa kiireisellä maajussilla ovat apuna myös vanhemmat.

Tulevan puolison Tuomo toivoisi olevan kaunis ja leppoisa, ja enemmän maalainen kuin kaupunkilainen. Pitää uskaltaa elää ja nauttia elämästä! Huumorintajuakin saisi löytyä, sekä eläinrakkautta.

Treffeille Tuomo ei veisi naista perinteisesti syömään ja leffaan, vaan keksii mieluummin jotain yllättävämpää. Vie vaikkapa näköalapaikalle kuohuviinipullon kanssa.

Tutustu Tuomoon lisää täällä!

Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 20. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja