Aino, 36, Hämeenkoski

Aino, 36

Paikkakunta: Hämeenkoski

Silmien väri: Vihreät

Pituus: 170 cm

Horoskooppimerkki: Oinas

Lempiruoka: Olen kaikkiruokainen, mutta parhautta on butter chicken ja pekonihamppari.

Lempijuoma: Kahvi

Lempimusiikki: Suomipoppi

Lempivuodenaika, miksi? Kevät on ehdottomasti vuoden parasta aikaa, koska silloin luonto (ja minä) heräilee talven jäljiltä ja puhkeaa kukkaan ja kesä on vielä edessä.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi? Parhaimpia puoliani ovat huumorintaju ja hassuttelu

Entä huonoimmat? Parhaimmat puoleni kääntyvät välillä itseään vastaan, huonoja puoliani ovat liiallinen äänessä oleminen ja säheltäminen.

Mikä on paheesi? Jos suklaa lasketaan paheeksi niin sitten SUKLAA.

Millaisia ihmisiä arvostat? Arvostan omien vanhempieni kaltaisia ihmisiä - ihmisiä, jotka aidosti välittävät toisista ihmisistä ja ottavat toiset huomioon, ja ihmisiä, joihin voi luottaa.

Millaisia ihmisiä et voi sietää? En voi sietää turhantärkeitä ihmisiä, joiden täytyy päästä pätemään asiassa kuin asiassa ja ihmisiä, jotka esittävät muuta kuin ovat.

Millä tekisit vaikutuksen mieheen? Tekisin vaikutuksen mieheen olemalla oma itseni.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta? Tapahtuu päivittäin useita kertoja ja mukana on hassunhauskaa tilannekomiikkaa.

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt? Rohkeutta on vaadittu monenlaisissa asioissa, mutta varmaan yksi rohkeimmista ja parhaimmista teoista on ollut muutto maalle.

Elämäsi kohokohta? Elämässäni on ollut useampia kohokohtia, mutta yksi merkittävimmistä hetkistä on ehdottomasta ollut ensikohtaaminen kummipoikani Noelin kanssa hänen ollessaan päivän ikäinen. Kummipojan äiti on serkkuni ja olimme sopineet jo hyvissä ajoin, että tulemme olemaan toistemme lasten sylikummeja, mikäli lapsia meille suodaan. Kummilapsia minulla on kaikkiaan kolme ja voi sanoa, että kaikki ovat kyllä melkoisia kohokohtia!

Kirjoita Ainolla täällä

Lue myös:

    Uusimmat