Maajussi-Ville etsii naista, joka laittaisi hänet kuriin: "Kun ikää on tullut, on sitä perhettäkin on alkanut kaivata"

Maajussi-Ville etsii kumppania pohjoisen lammastilalle 5:17
Maajussi-Ville kertoo tulevaisuudenhaaveistaan.

Simossa asuva maajussi-Ville kertoo olevansa onnenpekka saadessaan pohjoisen tilalleen useamman kumppaniehdokkaan Maajussille morsian -ohjelmassa. 

32-vuotias Ville  on kiireinen mies, sillä hän isännöi vanhaa lammastilaa merenkurkun idyllisessä saaristossa Simossa. Lampaita on peräti viitisensataa, ja keväällä luku vieläpä tuplaantuu karitsoinnissa. 

MTV Uutiset tapasi Villen alkukesästä Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa Naantalissa, jossa hän oli valitsemassa puolisoehdokkaita maatilalleen. Tuolloin elettiin maatilan kiireisintä aikaa.

– Olen tehnyt yövuoroa ja päivävuoroa neljä viikkoa, sillä karitsointi on käsityötä - jokainen karitsa on varmistettu emälle. Se vaatii sitovuutta ja vähän kätilönhommiakin, Ville kuvailee.

Siihen lisätään keväisin tilan peltohommat ja lampaiden vienti merenkurkun ydylliseen saareen sekä sorkkienleikkuu, jotka vievät yhteensä useamman viikon.

Sen jälkeen alkaakin heinähommat ja heinien paalaus. Sitten syksyllä haetaan paimenkoirien ja talkooporukan kanssa lampaat pois saaresta. Kaverit tulevat Englannista saakka keritsemään villat, jotta saadaan sitten mummoille villamateriaalit lankoihin. Sitten alkaakin jo opiskelut, Ville luettelee.

Ville opiskelee korkeampaa tutkintoa ympäristötekniikasta.

Löytyykö jossain välissä aikaa uudelle kumppanille, jos arki on näin kiireistä?

Jos löytyisi sellainen nainen, joka laittaa minut kuriin ja toteaisi, että nyt pitää löytyä hänellekin aikaa, Ville toteaa.
 

– Ja jos joku on valmis tulemaan tuonne maalle, niin kyllä minunkin pitää olla valmis tekemään toisen puolesta paljon. Suhde ei todellakaan saa olla mitään yksipuolista.

"Tämä prosessi on opettanut puhumaan"

Ville kertoo kaipaavansa itselleen perhettä.

Kun ikää on tullut ja monenlaista koettelemusta ollut, niin sitä perhettäkin on alkanut kaivata, Ville sanoo.

Monenlaisia parisuhteitakin on ollut, niin kantapään kautta on oppinut monenlaista. Toivoisin, että löytäisin elämänkumppanin, ja olen valmis sitoutumaan siihen. 

Ville filosofoi siitä, miten elämä on ohikiitävä hetki, ja elämässä täytyy nauttia ihmisistä ympärillä silloin, kun se on mahdollista.

Hän kertookin olevansa kumppanina hyvin jalat maassa -oleva tyyppi, jolle kommunikaatio on tärkeää. 

Tämä prosessi on opettanut puhumaan.

Hän ei myöskään kestä minkäänlaista pinnallisuutta, ja toivoo kumppaninsa ymmärtävän niin ikään luonnon ja maaseudun tärkeyden.

Maalla rikkaudet ovat ne ihmiset siinä ympärillä ja se ympärillä oleva luonto. Kulissit eivät kiinnosta.

Tässä ovat tulevan Maajussille morsian-kauden maajussit! 16:43
Katso videolta, kun uudet maajussit paljastettiin! 

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 11.9. alkaen.
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat