Omat vanhemmat ilmoittivat Jennin Maajussille morsian -ohjelmaan: "Ovat epätoivoisia, ettei löydy miestä"

Töllötuomarit – Maajussi-Jenni 1:38
Katso videolta, mitä Töllötuomarit kertovat Jennistä.

Maajussille morsian -ohjelman nuorin osallistuja on TikTok-videoitakin aktiivisesti tekevä Jenni, 21, Kannuksesta. Jenni kertoo MTV Uutisille, millaista miestä hän kaipaa rinnalleen.

Maajussijoukon nuorimman jäsenen Jennin, 21, kotitila on Kannuksessa sijaitseva maitotila, jossa on 65 lypsävää lehmää sekä nuorkarjaa. Tila on vielä vanhempien hallussa, mutta suunnitelmissa on tehdä sukupolvenvaihdos lähitulevaisuudessa. 

Omat vanhemmat liittyvätkin vahvasti siihen, miksi Jenni on mukana tulevalla Maajussille morsian -kaudella.

– Omat porukat minut tähän ilmoittivat, koska he varmaan ovat niin epätoivoisia sen suhteen, ettei lähialueilta löydy minulle miestä tänne tilalle, hersyvä Jenni naurahtaa.

– Kun kuulin, että minut oli ilmoitettu mukaan, nauroin, että ei hyvää päivää! Olihan se pienimuotoinen sokki ja paniikki.

Jenni kuvailee itseään määrätietoiseksi, avuliaaksi ja samalla hieman hätäiseksi persoonaksi, joka on hyvä kuuntelemaan muiden murheita.

– Olen kuulemma myös hyvä antamaan elämänvinkkejä ja eräs tuttuni sanoikin, että minusta tulisi hyvä psykologi, Jenni sanoo selvällä Pohjanmaan murteella.

Jenni haluaisi löytää kumppanin, joka olisi hänen tapaansa puhelias, huumorintajuinen, työtä pelkäämätön ja sellainen, jolla on maalaisjärkeä.

– Minun kanssani hissukat eivät tahdo tulla toimeen. Ja olisi hienoa, jos kumppani olisi kiinnostunut maataloudesta, Jenni lisää.

Jenni kertoo kaipaavansa paljon myös omaa tilaa, ja toivoo kumppanin olevan tässäkin mielessä samankaltainen.

"En halua hätäillä suhteessa"

Kolme vuotta sitten pidemmästä suhteesta eronnut Jenni tekee kotitilan askareiden ohella töitä karjanhoitajana naapuritilalla, ja vapaa-ajallaan Jenni viettää aikaa ystävien kanssa sekä tekee tiktok-videoita. 

Hän on myös aktiivisesti mukana lähialueen talkoo- ja järjestötoiminnassa.

– Olen mukana järjestämässä lavatansseja aina kesälauantaisin. Talkootyö on itselleni tosi merkittävä osa elämää.

Vaikka edellisestä parisuhteesta on aikaa ja Jenni epäilee, ettei edes muista, millaista on olla parisuhteessa, on hänellä silti vahva toive löytää elämänsä kumppani.

– Olisi se perhanan ihanaa, jos ihastuisin ja rakastuisin ja jos joku olisi kotona seurana työpäivän päätteeksi, Jenni pohtii.

Mitään kiirettä hän ei halua tutustumisen osalta pitää.

– Ikinä en halua olla väkisin suhteessa, enkä halua myöskään hätäillä suhteen etenemisessä. Voin tutustua toiseen hiljalleen jopa kuukausien ajan.

Mukana kaksi naista, kuusi miestä

Maajussille morsian -ohjelman seitsemännentoista kauden esittelyjaksossa tavataan kahdeksan ikähaarukaltaan 21-44-vuotiasta miestä ja naista, jotka lähtevät etsimään loppuelämänsä rakkautta.
 

Tämänvuotisten maajussien tiloilla nähdään perinteisten maito-, liha- ja viljatilojen lisäksi kananmunia, ravihevosia ja tapahtumatuotantoa, ja Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Kaksi naista ja kuusi miestä etsivät kumppania, joka nauttii maaseudun rauhasta ja tilan arjesta ja haluaisi ehkä myös kehittää tilaa yhdessä maajussin kanssa. 

Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian -ohjelman esittelyjakso nähdään viikon kuluttua MTV3-kanavalla. 

Jos kiinnostuit Jennistä tai jostakin toisesta maajussista, voit lähettää maajusseille kirjeen täällä.

Töllötuomarit paljastavat lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia kaikista uusista maajusseista:

Töllötuomarit arvioivat uudet maajussit – yhden osallistujan tv-tausta yllättää 17:59

Maajussille morsian -ohjelman esittelyjakso keskiviikkona 14. helmikuuta MTV3-kanavalla kello 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat