Maajussi-Teija hurmasi suomalaiset vuonna 2007 etsiessään rakkautta – maajussitar sairastui vakavasti ja joutui muuttamaan elämänsä: "Se oli kyllä kova paikka"

1:51
Videolla maajussi-Teija kertoo sairastumisestaan.

Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2007 nähty maajussi-Teija joutui käymään läpi suuren elämänmuutoksen sairastuttuaan.

Maajussille morsian -ohjelman toisella kaudella vuonna 2007 rakkautta rinnalleen etsi ohjelman ensimmäinen maajussitar Teija, joka hurmasi suomalaiset rempseällä olemuksellaan. 

Teija valitsi ohjelman päätteeksi sulhasehdokkaistaan Akin, mutta rakkaus ei syttynyt. Nykyään Teija asuu yhä Oulun Virpiniemessä, mutta hänen elämänsä on muuttunut radikaalisti.

Viisi vuotta sitten Teija joutui luopumaan hevosistaan, sillä hän sairastui vakavasti. Maajussitar kertoo sairastumisestaan Maajussille morsian – mitä heille kuuluu nyt? -jaksossa.

– Se oli kyllä kova paikka, että jouduin silloin luopumaan hevosista, Teija muistelee liikuttuneena. 

Nykyään Teijalla menee kuitenkin jo paremmin, sillä hän on saanut sairauden hallintaansa ja hankki hiljattain itselleen taas muutaman ravihevosen. Sinkkuna hän viihtyy vahvasti edelleen. 

– Mä oon vähän semmoinen, että en mä taida ukkoa koskaan ottaakaan, Teija nauraa. 

Yllä olevalla videolla maajussi-Teija kertoo, kuinka hän sairastui ja millaista elämä on nykyään.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja