Muistatko vielä Sika-Harrin? Maajussila on nykyään 12-lapsinen uusioperhe Mervi-puolisonsa kanssa – kertoo, kuinka rakkaus syttyi

1:55
Sika-Harri on nykyään suurperheen isä – paljastaa, kuinka tapasi nykyisen puolisonsa

Sika-Harri elää nykyään hyvin erilaista elämää kuin Maajussille morsian -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2006.

Maajussille morsian -ohjelman aivan ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2006 rakkautta etsi koko kansan suosikiksi noussut Sika-Harri elää nykyään hyvin erilaista elämää, kuin viisitoista vuotta sitten.

Ohjelman päätteeksi Harri kosi valitsemaansa Susannaa, joka vastasi kosintaan myöntävästi. Parille syntyi yhteinen tytär vuonna 2008 ja he menivät naimisiin vuonna 2009. Rakkaus tuli kuitenkin tiensä päähän ja he erosivat vuonna 2014. 

Harri kertoo Maajussille morsian – mitä heille kuuluu nyt -jaksossa, millaista elämää hän tänä päivänä elää. Maajussi on kihloissa rakkaansa Mervin kanssa, ja pariskunta elää todellista suurperhearkea: heidän uusioperheeseensä kuuluu 12 lasta: Harrin 5 lasta ja Mervin 7. 

Sika-alan yrittäjä Harri ei ole, ja vanhasta sikalasta löytyvät nykyään Mervin hevoset. Toisensa pariskunta tapasi vuonna 2016, kun kaksi heidän lapsistaan oli samalla luokalla. 

– Jotenki jäi mieleen, että jotain käveli nyt ohi, Harri muistelee jaksossa. 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Sika-Harri ja Mervi tapasivat ja millaista suurperheen elämä on!

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja