Maajussi-Teemulla uusi kulta – kantele toi rakastavaiset yhteen

Maajussille morsian -ohjelman ensimmäisellä kaudella mukana ollut Teemu nauttii tällä hetkellä hyvästä arjesta, jonka kruunaa lasten ja työn lisäksi uusi harrastus sekä onnellinen parisuhde.

Teemu tapasi ohjelmassa aikanaan Katin, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2008. Samana vuonna pari sai esikoisensa ja toinen lapsi syntyi vuonna 2010. Pari erosi vuonna 2012, mutta nyt Teemun elämässä on meneillään onnellinen vaihe.

– Kuuluu hyvää. Eipä oikeastaan pysty mistään nyt valittamaan. Paitsi viljan hinnasta, Teemu vitsailee.

Työt täyttävät päivät, mutta myös harrastuksille jää aikaa. Teemu löysikin pari vuotta sitten uuden harrastuksen, jonka myötä löytyi myös uusi rakkaus.

– Musiikillinen kiinnostukseni on laajentunut sen verran, että olen alkanut soittaa kanteletta. Olen liittynyt 15 miehen kantelebändiin, jonka nimi on Äijäkanteleet, Teemu kertoo.

Bändi on jo keikkaillut muun muassa Kaustisten musiikkijuhlilla. Viime vuonna hän tapasi Haminan kansanmusiikkitapahtumassa mielenkiintoisen naisen.

– Samana päivänä liityin kantelebändiin ja tapasin tämän naisystävän, Teemu kertoo hauskasta yhteensattumasta.

He asuvat eri paikkakunnilla, mutta tapaavat vähintään kerran viikossa työtilanteiden mukaan.

– Minullahan on kaksi lasta edellisestä suhteesta ja he ovat minulla puolet ajasta. Sekin vaikuttaa. Etäsuhde on toiminut meillä ja olemmekin lähteneet sillä asenteella liikenteeseen, että kaikessa rauhassa etenemme. Ei ole hoppua minkään suhteen, onnellinen maajussi kertoo.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja