Maajussi-Tarja latasi suorat sanat puolisoehdokkaan yli-innokkuudesta – Töllötuomarit: Tämä on yleinen ongelma deittailussa

Maajussi-Tarja latasi suorat sanat puolisoehdokkaan yli-innokkuudesta – Töllötuomarit: Tämä on yleinen ongelma deittailussa 1:04
Maajussi-Tarja latasi suorat sanat puolisoehdokkaan yli-innokkuudesta - Töllötuomarit alkoivat analysoida tarkemmin asiaa

Maajussi-Tarja sanoi ääneen asian, joka tapahtuu monen kohtaamisen alussa. Töllötuomarit kiittelevät, että asiaa käsiteltiin suoraan Maajussille morsian -ohjelmassa.

Maajussille morsian -ohjelman maajussit valitsivat tämän viikon jaksossa farmiviikolle puolisoehdokkaat. Maajussi-Tarja kertoi jaksossa avoimesti kameroille, kuinka tällä ei ole samanlaisia tunteita Ramia kohtaan kuin miehellä on häntä.

– Mä olen varmaan itse vähän hankala. Ensin haluan, että miehet ovat kiinnostuneita ja sitten kun toista ylikiinnostaa, niin sitten se on vähän liikaa, Tarja kertoo jaksossa.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula hehkuttavat, että Tarja sanoi viimein ääneen sen, mitä tapahtuu monen kohtaamisen alussa ja mihin moni rakkaustarina kaatuu.

– Tässä kulminoituu monien ihmisten ongelma. Aina kiinnostut siitä, joka ei ole kiinnostut sinusta. Ihanaa, kun Tarja sanoi sen ääneen.

Töllötuomareilla on myös omakohtaista kokemusta asiasta, katso yllä oleva video.

Uusimmassa jaksossa Töllötuomarit keskustelevat Veran päätöksestä lähteä pois Maajussille morsian -ohjelmasta sekä sen lisäksi Ensitreffit alttarilla puhuttaa ja Amazing Race.

Maajussi-Kallen morsianehdokkaan yllätyspäätös 18:36

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat