Maajussi-Sinanin sydäntä tavoitteleva Teija yllättyi valitsematta jääneiden puolisoehdokkaiden reaktioista: "Ottivat sen ehkä vähän huonosti"

Teija saa Sinanilta pienen pusun 1:17
Katso video: Teija saa Sinanilta pienen pusun

Teija on yksi maajussi-Sinanin sydäntä havittelevista puolisoehdokkaista.

Maajussille morsian maailmalla-ohjelmassa maajussit FrancescoSinanAsgeir ja Ann etsivät itselleen kumppania Suomesta.

Yksi Sinanin puolisoehdokkaista on Teija. Espoossa asuva Teija tekee taloushallinnon töitä, ja hänen perheeseensä kuuluu kaksi lasta sekä koira. Hän harrastaa salsatanssia ja kuntosalilla käymistä.

Teija innostui kirjoittamaan Sinanille saatuaan tästä lämpimän kuvan ja kuultuaan, että Sinan kertoi Maajussille morsian maailmalla -esittelyjaksossa olevansa halukas asumaan Suomessa.

– Ehkä kovin moni ulkomaalainen ei olisi valmis tänne tulemaan, hän pohtii.

Teija pähkäili pitkään kirjoittaako hän Sinanille kirjeen vai ei. Lopulta hän tarttui kynään vasta hieman ennen kirjeiden lähettämisajan sulkeutumista.

Teija kertoo saaneensa Sinanista hyvän ensivaikutelman. Hän kertoo miehen olleen niin puhelias ja täynnä kysymyksiä, ettei meinannut itse saada lyhyen ensikohtaamisen aikana suunvuoroa. 

– Se viisi minuuttia oli tosi lyhyt aika. Jännitin itse niin paljon, että tuli oikein huono oli, hän kertaa ja lisää, että Sinanin puheliaisuus oli kuitenkin positiivinen yllätys.

Teija kokee, ettei Sinanin puolisoehdokkaiden kesken ilmennyt kilpailua. Hän kuitenkin toteaa, että ne puolisoehdokkaat, jotka eivät saaneet kutsua farmiviikolle Turkkiin, ottivat asian raskaasti.

Reaktiot vähän yllättivät itseäni. En sanoisi, että meitä kahta, jotka pääsimme Turkkiin, syyteltiin, mutta he ottivat sen ehkä vähän huonosti, hän pohtii. 

Teija kertoo, että koska hänen lapsensa ovat vielä melko nuoria, ei ulkomaille muuttaminen olisi täysin mutkaton juttu. Hän kuitenkin sanoo, että voisi muuttaa rakkauden perässä ulkomaille.

– Olen ennenkin asunut nuorempana poissa Suomesta. Se ei olisi itselleni ongelma, hän sanoo.

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat