Rakastunut maajussi-Miia hehkuu onnensa kukkuloilla – viimeisessä valinnassa ei ollut epäilystäkään: "Kaikki, mitä olen miehestä halunnut"

Maajussi-Miian lopullisessa valinnassa ei ollut epäröinnille sijaa.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot ovat tulossa päätökseensä ja neljän maajussin on aika kertoa, kuka kunkin kolmesta puolisoehdokkaasta jatkaa yhteistä matkaa maajussinsa kanssa. Valinnat ovat toisaalta olleet vaikeita, mutta toisille myös helpompia. Kun juontaja Vappu Pimiä saapuu paikalle, on maajussien ilmoitettava päätöksensä.

Maajussi-Miian tilalla epäselvyyttä valinnasta ei ole. Kun Pimiä saapuu paikalle on häntä vastassa onnellinen ja hymyilevä Miia, joka toivottaa juontajan tervetulleeksi lämpimin halauksin. Miia kertoo Pimiälle viikon olleen huikea – onhan hänen elämäänsä nimittäin löytynyt toden teolla rakkautta. 

Miia pohtii, kuinka hän on pitkään ollut tyytyväinen sinkkuna, mutta nyt hänen ajatuksensa ovat kääntyneet täysin päälaelleen. 

– Nyt vasta tajuaa, että olen herännyt. Vaikka olen positiivinen, iloinen, meneväinen ja semmoinen, mutta nyt on semmoinen fiilis, kuin olisi jossain sumussa mennyt. Että nyt on herännyt eloon, Miia kertoo. 

Maajussitar myös herkistyy miettiessään kuinka surullista on, että viikko miesten kanssa tulee nyt päätökseensä. Sen lisäksi, että Miia on löytänyt elämäänsä rakkauden, on hän löytänyt myös toisesta miehestä erittäin hyvän ystävän. 

Istuessaan alas miesten ja Pimiän kanssa Miia ilmoittaa valintansa, joka kohdistuu Kimmoon. Muut sulhasehdokkaat ovat sitä mieltä, että Miian valinta oli täysin oikea. 

Kun muut sulhasehdokkaat lähtevät, Miia ja Kimmo ovat oitis toisissaan kiinni, halaten ja pussaillen toisiaan hellästi. 

– Kimmo on aivan ihana. Hän on herkempi kuin mitä aiemmin olin kuvitellut ja huomattavasti paljon romanttisempi kuin mitä alussa antoi ymmärtää, Miia kertoo. 

– Jos voi sanoa, että on etsintä päättynyt, niin se on nyt sitten päättynyt, Kimmo puolestaan toteaa. 

– Kimmossa on vaan kaikki, mitä minä olen miehestä halunnut. Oikeastaan vähän enemmänkin, Miia summaa. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat